Ετερόκλητος όχλος


Οι μισοί περίπου των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε ήταν ΠΑΣΟΚ. Το ένα τρίτο των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε ήταν ΚΚΕ. Μία μεταγραφή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέχτηκε με την Ένωση Κεντρώων.

Δημοσιογράφος της Εστίας / διαχειριστής antibaro.gr

Οι 6 «πρόθυμοι αποστάτες» που στήριξαν την κυβέρνηση Τσίπρα και μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει 21 φορές στη ζωή τους 12 διαφορετικά κόμματα επιπλέον: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου, Πολιτική Άνοιξη, Σοσιαλιστική Πορεία, Κόμμα Ελευθέρων Πολιτών, ΔΗΚΚΙ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ποτάμι, Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, Πυρίκαυστος Ελλάδα, Νέα Ελληνική Ορμή.

Η λίστα διευρύνεται περισσότερο με τους πρόθυμους βουλευτές που προτίθενται να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών και με τα εξής κόμματα: ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Συμπαράταξη / Κίνημα Αλλαγής.

Σύνολο, ένας αχταρμάς ανθρώπων που έχουν περάσει από 3+12+2=17 διαφορετικά κόμματα.

Δεκαεπτά διαφορετικά κόμματα έχουν αλλάξει οι πρόθυμοι των Πρεσπών.

Αυτός είναι ο ετερόκλητος όχλος που στηρίζει την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Άνθρωποι που πέρασαν από όλα αυτά τα κόμματα και τα άλλαξαν σαν τις φανέλες τους, που ξεπούλησαν τις ιδέες τους για να πουλήσουν άλλες, που άλλαξαν καρέκλες. Χωρίς αξίες, χωρίς ντροπή. Κράτησαν έδρες που δεν τους ανήκουν. Δεν κράτησαν τον λόγο τους. Κράτησαν τα οφέλη της εξουσίας.

Ετερόκλητος όχλος.

Ο κόσμος σας σιχαίνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail