Ο Πάνος Καμμένος κατέφαγε το Νίκο Κοτζιά. Έμεινε κρεμασμένο το καπέλο του Τσώρτσιλ

Ο Πάνος Καμμένος πέτυχε μια εσωκυβερνητική νίκη σε βάρος του ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά καθώς το Μαξίμου μοίρασε το καρπούζι στη μέση. Ενδεχομένως να το έκανε και επίτηδες για να αναγκαστεί ο υπουργός εξωτερικών να πάει προς την έξοδο. Άλλωστε δεν είναι βουλευτής, δε διαταράσσεται η κοινοβουλευτική ισορροπία και ως υπουργός ό,τι ήταν να κάνει, (δυστυχώς) το έκανε.

Του Στρατή Μαζίδη

Η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική με τις κατά καιρούς κόκκινες γραμμές τελείωσε κάπου εδώ. Ο Κοτζιάς που έχει μια σημαντική ιδέα για τον εαυτό του περίμενε ότι η ζυγαριά θα δείξει προς το μέρος του. Έκανε λάθος όμως, όπως και σε αρκετές περιπτώσεις κατά την άσκηση της...πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής του.

Τον πόνεσε τόσο πολύ ο εγωισμός του (που πάνω κάτω όλοι οι άνθρωποι έχουν) ώστε σηκώθηκε από την καρέκλα. Από την άλλη πάλι πλευρά ίσως και αυτός να ήταν ο σχεδιασμός του και όχι να λύσει όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Να εγκαταλείψει μια αντιδημοφιλή πια κυβέρνηση και να μη μετέχει σε αυτή με όλα όσα δραματικά, άσχημα και τραγελαφικά διαδραματίζονται καθημερινά στη χώρα μας. Η παραμονή στο πλοίο σημαίνει φθορά.

Και τώρα το καπέλο του Τσώρτσιλ θα το φορέσει ο Αλέξης Τσίπρας, "έμπειρος διπλωμάτης" με μεγάλη σταδιοδρομία για να χειριστεί με τις...ικανότητές του το Σκοπιανό. Τις πιο αστείες μας στιγμές δεν τις ζήσαμε ακόμη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail