Δηλαδή η τύχη της Μακεδονίας κρέμεται από ένα κόμμα που λαμβάνει κάτω από 1% στις δημοσκοπήσεις;

TheDigitalArtist / pixabay
Διαβάζουμε στα ΜΜΕ για τις πιθανές μετακινήσεις βουλευτών από μικρά και υπό διάλυση κόμματα όπως το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και η Ενωση Κεντρώων προς το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Η μόνη διαφορά είναι ότι το κόμμα του Λεβέντη φαινόταν στις μετρήσεις πως βαστούσε.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτό που επίσης διαβάζουμε είναι πως γίνονται προσθέσεις κι αφαιρέσεις σχετικά με το πως θα πιαστεί το 151 στη Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών. Και εδώ γίνονται αναφορές στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα κόμμα το οποίο έχει τελειώσει, υπάρχει πιθανότητα να δράσει ως καταλυτικός παράγοντας σχετικά με την ψήφιση μιας συμφωνίας της οποίας τις επιπτώσεις ήδη βλέπουμε καθημερινά μέσα από τις δηλώσεις Ζάεφ.

Ο Θεοδωράκης που δεν πρόκειται να τον ψηφίσει κανείς, ο μόνος άνθρωπος που πέτυχε να εξαφανιστεί χωρίς να έχει υποστεί κυβερνητική φθορά (όπως οι επίσης υπό εξαέρωση ΑΝΕΛ), έχει τη δύναμη όντας νεκρός πολιτικά να καθορίσει ένα μείζον εθνικό ζήτημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail