Ρατσιστής είναι αυτός που θέλει να καταντήσει η Ελλάδα αποθήκη ψυχών

Ρατσιστής είναι αυτός που με σημαντικά ή ασήμαντα ανταλλάγματα δέχεται να καταντήσει η χώρα αποθήκη ψυχών.

Μελίνα Κονταξή

Ρατσιστής είναι αυτός που βασισμενος σε γενικολογες θεωρίες και μια καταδίκη του δυτικού πάντα ιμπεριαλισμού δεν έχει κανένα θέμα στηριξης των σχεδιων των πολυεθνικών για φθηνά εργατικά και ασύνδετες μάζες που δε θα έχουν ταυτότητα και σπίτι δηλαδή πατρίδα επομένως θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες.

Διεθνιστής είναι αυτός που σέβεται όλα τα έθνη, που διακρίνει τον πρόσφυγα από τον παράνομο οικονομικό μετανάστη, που θέλει όλοι οι λαοί να εχουν σπίτια, πατρίδες και είναι πρόθυμος να φιλοξενήσει τον πρόσφυγα μέχρι το σπίτι του, η πατρίδα του να είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχει πιο φασιστική αντίληψη από το να αντιμετωπίζεις τους λαούς ως μάζα. 'Ολοι οι ξένοι είναι καλοί, όλοι είναι πρόσφυγες, για όλα φταίει η Δύση. Δε νοιάζονται για τους άλλους. Όποιος μισει το σπίτι του, δεν αγαπάει τα ξένα, απλώς βρίσκουν μια ακόμα ευκαιρία να επιτεθούν στο δικό τους.

Οι εθνομηδενιστές ψευτοανθρωπιστές και ακροδεξιοί φασίστες έχουν τεχνικές διαφορές στην πραγματικότητα. Έχουν και το δικό τους λαό και τους άλλους γραμμένους στα παλιότερα των υποδημάτων τους.

---
photo: MichaelGaida / pixabay
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.