Μεγάλη αποκάλυψη από ΤΑ ΝΕΑ - Οι Τούρκοι ζητούν με έγγραφο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τους 8 στρατιωτκούς για να δικάσουν "δίκαια" τους δύο Ελληνες!

Freepen.gr - Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχωρά σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ σχετικά με την υπόθεση των δύο Ελληνων στρατιωτικών. Η Αγκυρα έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο προκλητικότητας αποδεικνύοντας ότι συμπεριφέρεται περισσότερο ως εγκληματίας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, Αχμέτ Μπεράτ Τζονκάρ σε επιστολή του με ημερομηνία 31 Μαΐου ρος τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι  συνδέει την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς. Ζητά από την Ελλάδα πρώτα να εκδώσει τους Τούρκους αξιωματικούς και τότε διαβεβαιώνει για τους δύο στρατιωτικούς μας «πως θα έχουν μία δίκαιη δίκη».

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail