Περίεργο σερβικό δημοσίευμα προκαλεί πανικό στα Σκόπια: Η ελληνική πλευρά ζήτησε στο νέο όνομα να μην περιλαμβάνεται ο όρος “Μακεδονία”

Ένα περίεργο δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας “Kurir” προκάλεσε σάλο στα Σκόπια αναγκάζοντας την κυβέρνηση του κρατιδίου να διαψεύσει το ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα και όπως μεταδίδει το IBNA οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του θέματος της ονομασίας “κατέρρευσαν” λόγω των “υπερβολικών απαιτήσεων” της ελληνικής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με το άρθρο, ζήτησε στο νέο όνομα να μην περιλαμβάνεται ο όρος "Μακεδονία".

Αντιδρώντας στα δημοσίευμα αυτά, πηγές της κυβέρνησης της πΓΔ της Μακεδονίας δήλωσαν ότι η κυβέρνηση της χώρας παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση λύσης που θα υπερασπίζεται και θα ενισχύει την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα των πολιτών της χώρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail