Ο φασισμός του να ταυτίζεις πρόσφυγες με παράνομους οικονομικούς μετανάστες στρέφεται πρώτα από όλα εναντίον των προσφύγων

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Φυσικά και υπάρχουν πρόσφυγες. Οι μη μουσουλμάνοι Γιεζίντι που έφυγαν από την Εφρίν όταν οι Τούρκοι κατάλαβαν την περιοχή τους είναι ενδεικτικό παράδειγμα.

Μελίνα Κονταξή

Όταν όμως δεν ξεχωρίζεις τον πραγματικό πρόσφυγα από τον παράνομο οικονομικό μετανάστη και τους ισλαμιστές που αποτελουν κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας δεν έχεις κανένα πρόβλημα να βάλεις πραγματικούς πρόσφυγες μαζί με ισλαμιστές διακινδυνεύοντας την ασφαλεια τους. 

Οι ανθρωπιστές έχουν συμφέρον από τη μη διάκριση γιατί τρώνε από τους αριθμοος. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Οι πολυεθνικές έχουν συμφέρον γιατί βρίσκουν φθηνό κρέας, οι φασίστες γιατί βρίσκουν πεδίο εκμετάλλευσης. Οι μόνοι που δεν έχουν κανένα συμφέρον είναι οι ντόπιοι και οι πραγματικοί πρόσφυγες και αυτοί πληρώνουν το τίμημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail