Η τρομακτική εκτέλεση του Shadi Aziz - Τον έκαναν "ρουκέτα" όντας δεμένος ολόσωμα κι ανάποδα με γεμάτο εκρηκτικά κράνος ερρίφθη από την ταράτσα

Freepen.gr - Η τρομοκτική εκτέλεση του υπολοχαγού Shadi Aziz Issa κατεγράφη από τα απομεινάρια του Ισλαμικού Κράτους στη Γιαρμούκ της Δαμασκού. Τις τελευταίες ημέρες ο Συριακός Στρατός εκκαθαρίζει και τη Γιαρμούκ, της οποίας σημαντικό τμήμα έχει απελευθερωθεί. 

Ο Shadi Aziz Issa ήταν αιχμάλωτος των τρομοκρατών του ISIS. Τον έδεσαν σφικτά γύρω από ένα ικρίωμα, τοποθέτησαν εκρηκτικά μέσα στο κράνος του και τον έριξαν από την οροφή ενός κτιρίου.

Μετέτρεψαν έναν άνθρωπο πρακτικά σε ρουκέτα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το Shadi Aziz Issa που δυστυχώς δεν ευτύχησε να απελευθερωθεί.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail