Αλέξη εκτός από τον εγκέφαλό μας με το μήνυμά σου, πρόσεξε γιατί θα κάψεις και το laptop πάνω στο γραφείο!

Freepen.gr - «Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» λέει στο μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τώρα το τι ακριβώς εννοεί, μόνο αυτός το γνωρίζει. Κανείς δε μας αναγνωρίζει, κανείς δε μας σέβεται. Μάλλον όλοι γελούν μαζί μας.

Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει μια δική του εικονική πραγματικότητα εργαζόμενος ως αργά το βράδυ στο γραφείο που τόσο πολύ λάτρεψε.

Όσο για το laptop το οποίο κάνει πως χειρίζεται, όπου να 'ναι θα το κάψει κι αυτό, αφού ο ζεστός αέρας δεν έχει δίοδο διαφυγής κι επιστρέφει στο μηχάνημα. Κι επειδή εμείς του το πληρώνουμε, ας αγοράσει μια ψύκτρα με 10 ευρώ μην το κάψει κι αυτό, όπως εμάς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail