Ο Προκοπής Παυλόπουλος είναι Πρόεδρος erga omnes - Καταπίνει τα πάντα και παράγει κούφιες δηλώσεις

Η κορύφωση του ζητήματος του σκοπιανού με την κατά πως φαίνεται παράδοση του όρου "Μακεδονία" και την αναγνώριση, σύμφωνα με το Ζάεφ της "μακεδονικής" γλώσσας και της "μακεδονικής" ταυτότητας, έρχεται να αναδείξει για άλλη μια φορά το διακοσμητικό ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας ΠτΔ erga omnes, για όλες τις χρήσεις. Γενικά ήταν και παραμένει ένας πολιτικός για όλες τις χρήσεις. Επί των ημερών του στο ΥΠΕΣ διορίστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες στο δημόσιο ενώ κάηκε η Αθήνα χωρίς καμία αντίδραση. Ως ΠτΔ υπέγραψε όλα τα νέα μνημόνια αλλά και τα αντεθνικά και αντιχριστιανικά νομοθετήματα της συγκυβέρνησης.

Τώρα είναι η ώρα της Μακεδονίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα μπορούσε να παραιτηθεί. Με τον τρόπο αυτό:

Α. πιθανότατα θα έσωζε τη Μακεδονία αφού θα έπεφτε η κυβέρνηση και θα πηγαίναμε σε εκλογές λόγω μη εκλογής ΠτΔ

Β. θα εξουδετέρωνε τον εκρηκτικό μηχανισμό που στήνει ο Αλέξης Τσίπρας για την παγίδευση της επόμενης κυβέρνησης και την πιθανή πρόκληση νέων εκλογών το 2020 με την εκλογή ΠτΔ με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει τη χώρα σε μια αέναη προεκλογική περίοδο.

Όλα αυτά εξουδετερώνονται πολύ εύκολα με μια κίνηση που λέγεται ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

Άραγε ο erga omnes Παυλόπουλος που καταπίνει τα πάντα και επιδίδεται σε αυστηρές δηλώσεις με κέντρο το διεθνές δίκαιο, μπορεί να χρησιμεύσει και μια φορά στον τόπο του;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail