Όταν στο κεφάλι επικρατεί κενό αέρος: Βρετανίδα γνώρισε τον εικονιζόμενο στο Facebook και την έπεισε να τον βρει στην Ιταλία - Τότε άρχισαν τα μαρτύρια

Ο συλληφθείς Mamadou Jallow
Freepen.gr - Μία γυναίκα από τη Βρετανία διασώθηκε μετά από διαδοχικούς βιασμούς και ενώ κρατείτο ως ερωτική σκλάβα στη νότια Ιταλία. Η γυναίκα κατάφερε να καλέσει την οικογένειά της κρυφά χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk οι δικοί της είχαν ήδη αποτανθεί στην αστυνομία αφού δεν είχαν νέα της επί ένα μήνα. Το σήμα εντοπίστηκε σε απομονωμένο σπίτι στο Rosarno της νότιας Ιταλίας.

Η γυναίκα, που ζούσε στη Γερμανία λόγω της δουλειάς της, είχε συναντήσει έναν άνθρωπο στο Facebook από το Μάλι που ονομάζεται Mamadou Jallow. Αυτός την έπεισε να επισκεφθεί τους φίλους του στην Ιταλία.

Όμως όταν έφτασε, εκείνος την παγίδευσε σε ένα δωμάτιο και επανειλημμένα επί δύο εβδομάδες τη βίαζε με τους φίλους του.Επίσης της άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό.

Η αστυνομία συνέλαβε το Jallow και δύο άνδρες από τη Γκάμπια, ενώ η γυναίκα, από τη Βόρεια Αγγλία, βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Rosarno δήλωσε: "Η γυναίκα ήταν σε μια φοβερή κατάσταση. Την κρατούσαν ως σκλάβσ για δύο εβδομάδες και κακοποιήθηκε από τρεις άντρες ».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail