Ορίστε τα αποτελέσματα του πολέμου της τσιπούρας - Εκτίναξη της εξαγωγής αλιευμάτων από την Τουρκία - Τους δίνουμε και $ 15 εκ.

dimitrisvetsikas1969 - pixabay
Freepen.gr - Οι εξαγωγές προϊόντων αλιείας της Τουρκίας παρουσιάζει μεγάλη αύξηση τη φετινή κυνηγετική περίοδος για τους τρεις πρώτους μήνες του έτους. Σύμφωνα με την sondakika.com παρατηρείται μια αύξηση 18% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 με τα έσοδα να αγγίζουν τα 233 εκ. δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Ανατολή από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Αιγαίου, οι εξαγωγές αλιευτικών προϊόντων στην Τουρκία, το πρώτο τρίμηνο του 2017 ανήλθαν σε 197 εκατομμύρια δολάρια.

Το πιο προτιμώμενο είδος στο τουρκικό πιάτο, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα του κόσμου, είναι το λαβράκι και η τσιπούρα.

Επίσης το άρθρο σημειώνει ότι η Τουρκία έχει επεκτείνει τις εξαγωγές της σε 70 αντί για 20 χώρες πριν περίπου μια δεκαετία.



Όπως παρατηρείτε, η Ελλάδα είναι η 5η χώρα σε εξαγωγές για την Τουρκία με το ποσό να αγγίζει τα 15 εκ. δολάρια.

Πόσα άραγε από αυτά τα αλιεύματα δεν ψαρεύονται σε ελληνικά νερά όπως διαμαρτύρονται οι Ελληνες ψαράδες τα τελευταία χρόνια;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail