Χθές βράδυ είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο. Ονειρεύτηκα την Ελλάδα χωρίς τους Ελληνες

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Χθές βράδυ είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο. Ονειρεύτηκα την Ελλάδα χωρίς τους Ελληνες. Οτι δηλαδή, όσοι εμείς που αγαπούσαμε τη χώρα μας είχαμε φύγει και είχαν απομείνει έποικοι και εθνομηδενιστές. Εμείς πρόσφυγες πολέμου προσπαθούσαμε να ανασυντάξουμε το πενιχρό βιός που είχαμε περισώσει και τις ζωές μας και οι εθνομηδενιστές είχαν μείνει πίσω να πολεμήσουν.

Εβλεπα το Μαξίμου βομβαρδισμένο και μια γριά αλαφιασμένη να τριγυρνάει ανάμεσα στα ερείπια να ψάχνει τους ενοίκους που μόλις πριν απο λίγες ώρες λιαζόταν εκεί.

Ενας άλλος ζωσμένος στα φυσεκλίκια φώναζε με όλη του τη δύναμή "Ερντογάν τελικά είσαι πολύ μνημονιακός και έχεις ασχημίνει"

Έβλεπα πασιφιστές και πασιφίστριες κρατώντας πολύχρωμες σημαίες να κάνουν επίθεση στον Ερντογάν, να τον ξεμαλλιάζουν, χορεύοντας και τραγουδώντας

Άσπρη, κόκκινη, γαλάζια,,
πράσινη και κοραλλί,
σαν ουράνιο τόξο να είναι
η σημαία η Ελληνική
Να έχει χρώματα πολλά,
ομορφα και ζωηρά
που ταιριάζουνε ωραία
σαν όμορφη παρέα.

Εβλεπα άλλους πάλι σε μια γωνιά να εχουν υψώσει για λάβαρο μια τίμια εφημερίδα που είχε φτιαχτεί με 20.000 ευρώ μόνο και κάτι βοσκοτόπια και που έγραφε με μεγάλα γράμματα "ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ" και απο κάτω, "με τούτο και με τ' άλλο νίκα κι ας είναι και με περίστροφο".

ενώ συντάκτες της έψελναν με κατάνυξη

Θα περιμένω να σε δώ να 'ρχεσαι απο το λιμάνι.
Σαν το τζαμί που πάντοτε κοιτάζει προς τη Μέκκα
σαν χριστιανός που μυστικά λατρεύει το κοράνι.

Εβλεπα τη χώρα να βομβαρδίζεται απ ακρη σε άκρη και δεκάδες συμβούλους να συσκέπτονται, να συσκεπτονται και απάντηση να μη βρίσκουν για το πόσο ανέβαίνει η αντικειμενική αξία σε ένα ακίνητο οταν του ρίξεις μερικές βόμβες και στο τέλος να συναινούν χαριστικά σε αύξηση 100% αλλά μόνο οταν είναι σε λαϊκές περιοχές.

Εβλεπα τις ΜΚΟ με τα μεταναστόπουλα τους στην πρώτη γραμμή ζωσμένα με επιδόματα σε ρόλο ειδικών δυνάμεων να τραγουδάνε αγριεμένοι

Δεν περνάς κυριε Ερνογάν δεν περνάς δεν περνάς

Στην άλλη γωνιά ήταν οι φιλέλληνες αριστεροδεξιοί μενουμευρωπαίηδες που ερχόταν να πολεμήσουν τον εχθρό ζωσμένοι με τεχνικά μνημόνια και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Με το που πατούσε εχθρός σε ακριτικό ελληνικό νησί τον έβαζαν να πληρώσει ΕΝΦΙΑ, του έκοβαν πρόστιμο για μη καταβολή ΦΠΑ 24% , προκαταβολή φόρου και στο τέλος τον έπαιρναν στο κυνήγι με τις μνημονιακές ξιφολόγχες φωνάζοντας ΕΕΕΕΕΦΚΑΑΑΑΑΑΑ, ΕΕΕΕΕΦΚΑΑΑΑΑΑ...

Αλλοι πάλι μπάλωναν πρόχειρα με υπουργικά επιδόματα ενοικίου τα αεροσκάφη που πήγαιναν να βομβαρδίσουν τον εχθρό γιατί κάποια ανταλλακτικά τους έλειπαν και το εργοστάσιο που τα έφτιαχνε είχε κλείσει.

Εβλεπα να βομβαρδίζουν αλύπητα τον Ερντογάν με χιλιάδες εμβάσματα των Torcaso, Nobilis και Bluebell, γιατί οι Τούρκοι υστερουσαν σημαντικά σε αυτόν τον στρατηγικό τομέα, της κατασκευής δηλαδή πανίσχυρων offshore, έχοντας παρατάξει οι βλάκες απέναντί μας, μια άχρηστη πολεμική μηχανή.

Ολοι αυτοί οι γενναίοι μας πολεμούσαν σαν σκυλιά, στριμωγμένοι και ανάμεσα σε σπρωξίδια απο εδώ κλωτσίδια και μπουνίδια απο εκει, συνωστίζονταν, αλλά φευ, δεν υπήρχε κανείς ιστορικός εύκαιρος να περιγράψει το συνωστισμό.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων απο το δικό του μετερίζι έδινε τον αγώνα του. Εβαζε την αστυνομία σε ρόλο κομονβιού, να μετρήσει τον αναρίθμητο στρατό του σουλτάνου και δεν τους έβγαζε ουτε χίλιους κάνοντας τον Ερντογάν να κλαίει σε μια γωνιά με μαύρο δάκρυ.

Το μυστικό μας όπλο ήταν για τη συνέχεια, ορδές διορισμένων διαστημανθρώπων,που πολεμούσαν άγρια, οταν δεν έσπρωχναν διαστημόπλοια που είχαν μείνει στο δρόμο απο βλάβη, μαζί με ειδικές μονάδες μετακλητών και έκαναν τη ζωή κόλαση των εισβολέων.

Στο τέλος έβλεπα τον Ερντογάν ντροπιασμένο και φοβισμένο απο τις πολεμικές ιαχές των κυβερνώντων να φωνάζει τους Αμερικάνους τραγουδώντας μια στροφή απο το αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό τραγουδάκι της 25ης Μαρτίου:

Να φωνάξουμε μια φίλη
που γνωρίζει απ’ αυτά
Κι όλοι σαν καλοί πια φίλοι
θα τα βρούμε φιλικά

Και εκεί που έβλεπα αυτό το μεγαλειώδες Ιονεσκικό Συριζανελικό όνειρο, γιατί ξέχασα να σας πώ οτι κοιμόμουν κανονικά και δεν προσποιουμουν καταπώς συμβουλεύει η αστυνομία, με σκουντάει η Ολγα και ξυπνάω,γιατί της είχα πάρει όλο το πάπλωμα και πάνε και τα μεγαλεία και τα πανηγύρια.

Το κακό είναι οτι ολος αυτός ο θλιβερός θίασος μας οδηγεί σε εθνική καταστροφή και εμείς ,οι γονείς μας, τα παιδιά μας και όσοι έχουν λοιδωρηθεί ως ναζιστές, πολεμοχαρείς, φασίστες, ρατσιστές, διπρόσωποι , εκπρόσωποι και αντιπρόσωποι, θα δώσουμε τη ζωή μας, όπως κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα, για να μπορούν κάποια καθάρματα μετά την καταστροφή να περπατούν στης Ελλάδας την ολόμαυρη ράχη , να συνεχίσουν να την ξεπουλάνε και να φορολογούν ακόμα και τον αέρα που θα αναπνέουν όσοι καταφέρουν να επιζήσουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail