Οι Ιταλοί πούλησαν την Κύπρο; Doğan: Μυστική συνάντηση ΥΠΕΞ κατεχομένων με ΕΝΙ στη Ρώμη!

Freepen.gr - Το τουρκικό πρακτορείο Doğan σε δημοσίευμά του κάνει λόγο για ιστορική συνάντηση στη Ρώμη ανάμεσα στον υπουργό εξωτερικών του ψευδοκράτους, Kudret Özersay με τον αντιπρόεδρο της ENI Lapo Pistelli και στελέχη της εταιρείας.

Το τουρκικό πρακτορείο αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως το ταξίδι του Özersay έγινε υπό άκρα μυστικότητα μέσω Τουρκίας για να μην εμποδιστεί αλλά δεν σταματά εδώ!

Το Doğan σημειώνει πως ο Kudret Özersay μαζί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό ταξίδεψαν στην Ιταλία μετά από πρόσκληση της ΕΝΙ, όταν αναζήτησε επικοινωνία με την Αγκυρα για το ζήτημα και η τελευταία παρέπεμψε στο ψευδοκράτος!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΕΝΙ κινείται στο δρόμο του συμβιβασμού και πως δε θα συνεχίσει τις έρευνες αν δεν υπάρξει διπλωματική λύση.

Ο κυπριακός τύπος δημοσιεύει ότι ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ανέλαβε να εξετάσει το θέμα, επικοινωνώντας με τον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας ΕΝΙ, Κλαούντιο Ντεσκάλτσι και πως η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι δεν πραγματοποιήθηκε καμία συνάντηση διαψεύδοντας το δημοσίευμα.

Οι Ιταλοί πούλησαν την Κύπρο ή τουρκικό παραμύθι της Χαλιμάς; Μια φορά πάντως όταν μια συνάντηση λαμβάνει χώρα υπό άκρα μυστικότητα, δεν υπάρχει περίπτωση να επιβεβαιωθεί. Η εξέλιξη των πραγμάτων θα δείξει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail