Τι φοβάστε κε Τόσκα και δε δίνετε το αρχικό βίντεο στη δημοσιότητα;

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ηταν λάθος η ημερομηνία γι αυτό σβήστηκε δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη. Μάλιστα είπε οτι η ημερομηνία που έδειχνε ήταν 1/1/2018.



Ομως είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς οτι η κάμερα του ελικοπτέρου ,θερμικής απεικόνισης και με στοιχεία που μπορούμε να διαβάσουμε στον παρακάτω σύνδεσμο, ξέμεινε απο μπαταρία και σταμάτησε στην 1/1/2018.


Ιδιαίτερα όταν όπως γνωρίζουμε σε συσκευές στρατιωτικού τύπου τις περισσότερες φορές η ημερομηνία και η ώρα συγχρονίζονται αυτόματα με τη χρήση του gps. Ακόμα και αν σταματούσε η τροφοδοσία υπάρχει εσωτερική μπαταρία για να συνεχίσει να λειτουργει το ρολόι της συσκευής αλλά και αν αυτή είναι άδεια (σημάδι κακής συντήρησης) τότε η ημερομηνια και η ώρα δεν θα δείξουν 1/1/2018 αλλά την ώρα που έχει ως αφετηρία για τη ρύθμιση του ρολογιού ο κατασκευαστής.

Η δικαιολογία, θυμίζει την άλλη δικαιολογία των πυροσβεστικών αεροσκαφών οτι είχε κλείσει το εργοστάσιο που τα έφτιαχνε και γι αυτό είχαν ξεμείνει απο ανταλλακτικα.

Σας παραθέτω 2 διαφορετικά βίντεο απο την κάμερα του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας τότε που λειτουργούσαν σωστά οι ημερομηνίες και οι ώρες, οπου μπορείτε να δείτε οτι οι καταγραφές δεν είναι συνεχείς αλλά κατά τη διάρκεια της πτήσης.





Η μόνη έντιμη απόφαση θα ήταν να δώσει ο κος Τόσκας και η Ελληνική Αστυνομία το αρχικό βίντεο χωρίς καμμιά επεξεργασία, ωστε να διαπιστώσουμε και εμείς αν όντως η ημερομηνία ήταν 1/1/2018 και η λήψη ήταν συνεχής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail