Δαμασκός προς Κούρδους της Αφρίν: Ελάτε να ενωθούμε να πετάξουμε έξω τους Τούρκους!

Freepen.gr - Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Συρίας, Fayssal Mikdad κάλεσε τους Κούρδους και τους Άραβες στην Αφρίν να ενωθούν κατά της επιχείρησης "Κλάδος Ελαίας" που διεξάγει η Τουρκία στην περιοχή.

"Η Afrin είναι αναπόσπαστο μέρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας", δήλωσε ο Mikdad την Τετάρτη, ανέφερε η κρατική SANA.

"Διαβεβαιώνουμε ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός υπερασπίζεται κάθε ίντσα της συριακής επικράτειας και ότι η Συρία θα επιστρέψει τόσο ενωμένη όσο ήταν και σε όλη την ιστορία".

Αυτό που έχει ιδιαίτερη ενδιαφέρον ήταν η αποστροφή του Mikdad πως «η Δαμασκός εργάζεται για την καταπολέμηση της επίθεσης της Τουρκίας στο έδαφος της Συρίας».

Επίσης δήλωσε ότι οι δυνάμεις της Συρίας "θα καταρρίψουν κάθε αεροσκάφος που επιτίθεται στη Συρία και αυτό δεν αποτελεί απλή απειλή".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail