Η επέμβαση των 32 ωρών στον εγκέφαλο ασθενούς - Οι χειρουργοί έπεσαν ξεροί στο πάτωμα στο τέλος της

© Reddit

Freepen.gr - Η επέμβαση ολοκληρώθηκε, οι χειρουργοί σωριάστηκαν εξαντλημένοι στο πάτωμα του χειρουργείου.

Το Spectator Index δημοσιεύει μια ασυνήθιστη φωτογραφία όπου δύο Κινέζοι χειρουργοί αναπαύονται κατά αυτόν τον περίεργο τρόπο ύστερα από μια μαραθώνια επέμβαση 36 ωρών ασθενούς με  όγκους στον εγκέφαλο.

Η επέμβαση είχε γίνει το Μάρτιο του 2017 και σύμφωνα με τους Global Times ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια που έγινε ποτέ στο νοσοκομείο.

Στην επέμβαση συμμετείχαν τρεις χειρουργοί, έξι αναισθησιολόγοι και οκτώ νοσοκόμες. Όλοι μαζί συνεργάστηκαν σε έξι επιμέρους επεμβάσεις για την αφαίρεση των όγκων.
 
Ένας από τους χειρουργούς, ο Δρ Chen Jianping, είπε για την χειρουργική επέμβαση: "Ο ασθενής είχε τόσο ανεύρυσμα όσο και αιμαγγειοβλάστωμα του εγκεφάλου. Χρειάστηκε να αφαιρέσουμε τους δύο όγκους σε μία χειρουργική επέμβαση. Αυτό απαιτούσε έξι διαφορετικές χειρουργικές διαδικασίες για τον ασθενή. Μπορεί να είναι δύσκολη, επικίνδυνη και χρονοβόρα. Εάν αφαιρείτε έναν όγκο και ο άλλος σπάει, μπορεί να αποειχθεί θανατηφόρο".

 Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, οι γιατροί έκαναν μόνο σύντομα διαλείμματα και ακόμη και η οικογένεια του ασθενούς ανησύχησε αν οι χειρουργοί θα μπορούσαν να χειριστούν τη φυσική πίεση.  

Αλλά όλα τελείωσαν καλά στο τέλος όπως μαρτυρά και το Victory στη φωτογραφία.

Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όσους δοκιμάζονται και σε εκείνους που καλούνται να βοηθήσουν τους πρώτους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail