Ηττήθηκαν Τσίπρας και Ιερώνυμος - 500.000 λαού με προγόνους λιοντάρια απέδειξαν ότι δεν είναι κότες

Του Στρατή Μαζίδη

Πολέμησαν με κάθε τρόπο το Συλλαλητήριο από τα συστημικά ΜΜΕ, έγραψαν σελίδες ντροπιαστικής ιστορίας με τον Ιερώνυμο να μποϊκοτάρει την πρωτοβουλία, η άθλια ΕΡΤ αποσιώπησε το σπουδαίο αυτός γεγονός.

Δεν έφτασαν όμως...

500.000 λαού με προγόνους λιοντάρια απέδειξαν ότι δεν είναι κότες και έδωσαν το "παρών" παρά το κλίμα τρομοκρατίας, τις ετικέτες περί "εθνικισμού" και το κλείσιμο των διοδίων στα Μάλγαρα όπου μπλοκαρίστηκαν αμέτρητα λεωφορεία σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Τσίπρας, Ιερώνυμος, Παυλόπουλος, Κοτζιάς, Μπουτάρης, Καμμένος, Γενηματά, Θεοδωράκης και ο άβουλος Μητσοτάκης ηττήθηκαν. Κι αν δεν έχουν το σθένος να παραιτηθούν από μόνοι τους, πλέον μετρούν πολιτικά αντίστροφά.

Ας αναλάβουν κι αυτοί που κινητοποίησαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες τη συνέχεια για να υπάρξει μια χαραμάδα ελπίδας. Ο Αλέξανδρος και η Μακεδονία μας ενώνουν όλους, Μακεδόνες και μη. Δεν πεθάναμε ακόμη.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail