Χείμαρρος η Ζωή: Ο Τσίπρας νομοθετεί παραμονές Χριστουγέννων τη φυλάκιση συμπολιτών μας ενώ χαρίζει εκατομμύρια - Θα περιμένω να με συλλάβετε

Freepen.gr - Χείμαρρος για άλλη μια φορά η τ. πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου που χτύπησε με δεύτερο βιντεομήνυμα μέσω facebook τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου σφάζει με το βαμβάκι τον πάλαι ποτέ συνοδοιπόρο της σημειώνοντας πως νομοθετεί παραμονές Χριστουγέννων τη φυλάκιση συμπολιτών μας. Η ίδια πάντως δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά των πλειστηριασμών.

Επίσης απαντά στο πως βρέθηκε στο τιμόνι της Βουλής αντί για το υπουργείο Δικαιοσύνης. Μιλά για ένα πειθήνιο διάδοχό της ενώ χαρακτηρίζει ως κοπάδι προβάτων τη σημερινή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως κοπάδι προβάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail