Μη σκας βρε Αλέξη - Καλύτερα που έμεινε ελεύθερος, γιατί τώρα είναι απλά ένας Οτσαλάν δρόμος

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιθυμεί πραξικοπηματίες στη χώρα, ακόμη κι αν αυτοί κρίνονται αθώοι. Ο πρωθυπουργός της προσφυγιάς, αληθινής ή μη, και της αλληλεγγύης στέλνει περίπατο τις αξίες που θεωρητικά υπηρετεί κι αναζητά τρόπο να στείλει πίσω πακέτο στην Τουρκία τους 8 στρατιωτικούς που όπως και η πλειοψηφία των περισσοτέρων, δεν είχαν ιδέα τι ακριβώς συνέβαινε τη μοιραία νύχτα του Ιουλίου του 2016.

Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Αλέξη. Μη σκας. Ίσως τώρα να είναι και πιο εύκολα τα πράγματα. Διότι πλέον ο Τούρκος έλαβε άσυλο και αφέθηκε ελεύθερος. Άρα; Άρα αν πχ είναι απρόσεκτος μπορεί να καταλήξει κι αυτός με δεμένα μάτια σε κάποιο αεροπλάνο, αυτοκίνητο ή πιο βολικά, πλεούμενο και να βρεθεί πίσω στην Τουρκία.

Έτσι κι εσύ θα επιστρέψεις με ασφάλεια τους απρόσκλητους στην Τουρκία και ο Ταγίπ θα πουλήσει το πόσο καλά λειτουργεί η χώρα του στο εξωτερικό. Βέβαια η Ελλάδα θα δώσεί για ακόμη μια φορά στο εξωτερικό την εικόνα ενός ξέφραγου αμπελιού. Αλλά ακριβώς αυτό, για ακόμη μια φορά.

Καλύτερα που έμεινε ελεύθερος, γιατί τώρα είναι απλά ένας Οτσαλάν δρόμος. Κι αν έχεις και μυαλό μπορείς, όπως συνέβη και το 1999, να κάψεις και μερικά καλά στελέχη της ΕΥΠ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail