Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη

Η ολοκληρωμένη εικόνα

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα που ανεβάσατε για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του διαστήματος απο τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή. Σας στέλνω μια ολοκληρωμένη.

Να σας ενημερώσω μόνο για να μην πανηγυρίζετε άδικα , οτι απο το 2013, ναι δεν ευθύνεστε εσείς για αυτό, η Hellas Sat εχει περάσει κατα 99.05 στην Arabsat , που έδωσε τα φράγκα για την κατασκευή του Hellas Sat 3 (700 εκ ευρώ είχε ανακοινώσει οτι θα διαθέσει όπως είχαμε διαβάσει πριν λίγο καιρό). Τώρα εμείς έχουμε το 1% του ΟΤΕ, το υπόλοιπο έχει περάσει στην DT , και ο ΟΤΕ έχει το 0.95% της Hellas Sat. Κάνοντας τις αντίστοιχες πράξεις βλέπουμε οτι τελικά έχουμε το 1% του 0.95% δηλαδή το 0.0095% της Hellas Sat ενω την ίδια ώρα τα αεροδρόμιά μας έχουν περάσει στην Fraport.

Η δική μου απορία είναι (δεν ξέρω αν την συμμερίζεστε και εσεις) σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης τι γίνεται με τις τηλεπικοινωνίες (Αραβες, Γερμανοι) και με τα αεροδρόμια (Γερμανοι). Μάλλον είναι αυτη η διαφορά που ξεχωρίζει ενα κυρίαρχο κράτος απο μια τριτοκοσμική μπανανία, ένα φτωχό προτεκτοράτο.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα , να μη σας στενοχωρώ με λεπτομέρειες.

Συνεχίστε τους πανηγυρισμούς σας...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail