Ποια Χρυσή Αυγή και ποιος Λαγός; Δημιουργία Αρίας Φυλής στην Ελλάδα;

Του Στρατή Μαζίδη

Μου το είπε μια φίλη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Οι καινούριες πρακτικές του ΕΟΠΥΥ όσον αφορά την ασφαλιστική κάλυψη και αποζημίωση ορισμένων παροχών, οδηγεί πρακτικά στην κατάργησή τους.

Μια διάταξη που χώθηκε παραμονές Χριστουγέννων στο νομοσχέδιο για το χωροταξικό και έφερε την πλήρη αταξία.

Ούτε γυαλιά δε θα μπορούμε να πάρουμε πλέον με το νέο τρόπο κάλυψης.

Χιλιάδες γονείς είναι αναστατωμένοι. Παιδιά που βρίσκονται σε θεραπευτικά προγράμματα με λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, συνεδρίες με παιδοψυχολόγους ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν πλήρως, οδηγούνται στον Καιάδα.

Τα Θεραπευτικά Κέντρα δεν μπορούν να πληρώσουν τους εργαζομένους, το ΙΚΑ και την εφορία ΑΥΡΙΟ, αλλά να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ με το νέο χαμηλότερο τιμολόγιο σε 3-4 μήνες και όταν ξέρουν πως ούτε αυτό θα τηρηθεί. Και ποια απάντηση έλαβαν όπως διαβάσαμε στο δελτίο τύπου της Ατυπης Ομάδας Γονέων; Πάρτε δάνειο!

Και επανέρχομαι στη φίλη μου. Πολλά παιδιά ανήκουν σε οικογένειες οι οποίες βασανίζονται από την ανεργία ή μόλις και μετά βίας επειδή ακριβώς εργάζεται ο ένας, καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Όσο κι αν αντέξουν στην αρχή, σε βάθος χρόνου όπως απαιτούν αυτές οι θεραπείες θα αναγκαστούν να σταματήσουν αφού οι ελληνικές κυβερνήσεις για να ταΐζουν τους 40ρηδες συνταξιούχους και το κομματικά διορισμένα στρατεύματα αποτέλειωσαν όλους τους υπόλοιπους.

Στον Καιάδα λοιπόν παιδιά ΑμΕΑ, στον Καιάδα οι καρκινοπαθείς στο Λαϊκό όπου σύμφωνα με τον ΙΣΑ αναβάλλονται οι χημειοθεραπείες, στον Καιάδα ο ένας, στον Καιάδα ο άλλος.

Και κει μου ρίχνει την ατάκα > Αρία Φυλή θέλουν να δημιουργήσουν;

Τα "χαλασμένα" για αυτούς παιδιά περνούν στα αζήτητα. Αυτό δεν είναι ρατσισμός; Αυτό δεν είναι φασισμός; Πώς αλλιώς ερμηνεύεται ο τορπιλισμός της υγείας και της φροντίδας όσων πραγματικά έχουν ανάγκη;

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με παραπέμπει στη Ναζιστική Γερμανία.

Ποια Χρυσή Αυγή και ποιος Λαγός; Αυτοί είναι για καμιά φωνή, κανά σπρωξίδι να γίνει ρεπορτάζ να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με επιστημονικό τρόπο. Μόνο ο Ηρώδης και η φρουρά του απουσιάζουν για να πιάσουν δουλειά. Αλλά που θα πάει, θα εμφανιστούν κι αυτοί.

Πατρίδα που καταδικάζει τα παιδιά της, δεν έχει μέλλον. Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν το αξίζει κιόλας...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail