Η κατάντια να έχεις για πρωθυπουργό τον Τσίπρα - Νάις του σι γιου μαν, γιουρ δε Πλάνηταρχ! Γιόλο μαν!

Του Στρατή Μαζίδη
https://twitter.com/SMazidis

Ωραίες οι πλάκες και τα αστεία με τον πρωθυπουργό μας, ο οποίος μπορεί να μη μας χάρισε αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, ωστόσο μας έχει προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου μέχρι δακρύων. Βέβαια τα δάκρυα ενίοτε μετατρέπονται σε κλάματα αναλογιζόμενοι πως αυτός ο άνθρωπος κάνει αυτά που κάνει και συμπεριφέρεται, όπως συμπεριφέρεται.

Ο αντισυμβατικός πρωθυπουργός που διοχετεύει όλη του την επαναστατικότητα στο ζήτημα της γραβάτας διότι σε όλα τα άλλα τον είδαμε. Αντί να δώσει, έκοψε. Το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ. Το παντός καιρού, το μετέτρεψε αποκλειστικά σε θυελλώδους καιρού. Το παντελόνι το κατέβασε.

Όλη η χώρα τηρεί μια τάξη και αυτός με το στιλάκι του, σαν εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος υποδέχεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ και του μιλά στον ενικό, λες και είναι φίλοι ή έχουν συναντηθεί άπειρες φορές ως σημαντικοί γεωπολιτικοί παίκτες.

Ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ακόμη στο δεκαπενταμελές, την καφετέρια ή εργάζεται σε "ρουμς του λετ" κατωτάτης κατηγορίας. Μιλά σε κάποιον με τέτοιο τρόπο λες και του κάνει τη χάρη.

Στη συνέχεια από τα...πολύ καλά αγγλικά που έμαθε, ξέχασε και τα ελληνικά αφού τα μιλά σαν τεξανός. Αλήθεια όλη αυτή τη σατιτική θύελλα του twitter με την οποία εμείς γελάμε, αυτός εξευτελίζεται, δεν την υπολογίζει; Δεν αισθάνεται άσχημα; Δεν αντιλαμβάνεται πως ενσαρκώνει το γυμνό βασιλιά του παραμυθιού;

Δεν ξέρει να ντυθεί,

Δεν ξέρει να σταθεί,

Δεν ξέρει να μιλήσει,

Δεν ξέρει να συμπεριφερθεί,

Δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται,

Κοινώς δεν ξέρει τι του γίνεται,

Και κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να κυβερνήσει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail