Δύσκολες μέρες για τη Χίο προφήτευσε ο Μουζάλας αν πέσει η Συμφωνία - Ομολογεί ότι 8 στους 10 είναι παράτυποι μετανάστες

Freepen.gr - Ομολογία της εισβολής που υφίσταται η Ελλάδα από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το 80% όσων έρχονται πλέον στα νησιά είναι παράτυποι μετανάστες στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΙ.

Επίσης ανέφερε τις μεγάλες καθυστερήσεις στο θέμα της χορήγησης ασύλου αφού πλέον το 97% όσων φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ζητούν άσυλο ενώ πριν τη συμφωνία το ποσοστό αυτό ήταν μόλις 2%.

Όσον αφορά το κυβερνητικό επιχείρημα ότι αν μεταφερθούν πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα θα καταπέσει η συμφωνία, ο υπουργός το αρνήθηκε λέγοντας πως  «Η συμφωνία δεν το γράφει αυτό, προκύπτει από την ερμηνεία της συμφωνίας».

Σύμφωνα με το Γιάννη Μουζάλα αν φύγουν πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και πέσει η συμφωνία κάθε βράδυ θα έρχονται 2.000 άνθρωποι στη Χίο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail