Νύχτα κόλασης στο Ωραιόκαστρο

Freepen.gr - Ένα τροχαίο δυστύχημα στάθηκε αρκετό για να προκαλέσει μια ακόμη μουσουλμανική εξέγερση στη χώρα, αυτή τη φορά στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων «Φέσσα» στο Ωραιόκαστρο.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ένας 76χρονος οδηγός παρέσυρε με το όχημά του τρεις εκ των φιλοξενουμένων, των οποίων η εθνικότητα δεν έχει γίνει γνωστή. Μια μητέρα με το γιο της σκοτώθηκαν ενώ το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά κατάγματα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ωστόσο παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του τροχαίου ενώ διενεργείται προανάκριση.

Μετά το δυστύχημα επικράτησε κόλαση στην περιοχή αφού εξαγριωμένοι μουσουλμάνοι:

- έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο 
- επιτέθηκαν κατά του οδηγού, ο οποίος γλίτωσε το λιντσάρισμα από τους πρόσφυγες την τελευταία στιγμή, όταν ένας ηλικιωμένος Σύρος μαζί με δύο ακόμη νεαρούς προσπάθησαν να κρατήσουν τις οργισμένες ορδές μακρικά του.

Τελικά χρειάστηκε να παρέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Ωστόσο οι μουσουλμάνοι (πρόσφυγες και λαθρομετανάστες) πέταξαν πέτρες και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί αλλά και δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει αρχικά στο σημείο.

Ένα απρόβλεπτο γεγονός είναι αρκετό...



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail