Το "Βασίλειο της Ευρώπης" επαναστατεί

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Οι Γερμανοί επικυρίαρχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσπάθησαν και εξακολουθούν να προσπαθούν να απαξιώνουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ορέγονταν, νέο δημοψήφισμα, για να καπελώσουν την ελεύθερη βούληση του Βρετανικού λαού, ο οποίος αντιστάθηκε στα τρομοκρατικά διλλήματα για το BREXIT. Παρά ταύτα το Ηνωμένο Βασίλειο άντεξε τις “αναταράξεις” από το BREXIT και σύντομα θα έχει κυρίαρχη θέση στο νέο Παγκόσμιο χάρτη, που έχει αρχίσει να “στήνεται”. 

Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει υπό την απόλυτη κυριαρχία του πολλά μέλη – κράτη της ΕΕ. Όπως, πχ η Κύπρος. 

Επίσης, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει άριστη σχέση με όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν Βασιλεία. 

Και δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι η παρέμβαση της Βασίλισσας Ελισάβετ, λίγες ώρες πριν το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, έπαιξε καταλυτικό ρόλο υπέρ του BREXIT, που είχε αρχίσει να κλονίζεται από τη δολοφονία της Βουλευτού του κόμματος των “Εργατικών”, Τζο Κοξ. 

Υπό την προστασία της Ελισάβετ ο Κωνσταντίνος.

Όλοι γνωρίζουμε τις άριστες σχέσεις που διατηρεί το “Μπάκιγχαμ” με τον τέως Βασιλέα Κωνσταντίνο. Άλλωστε, υπό την προστασία της είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ, όλα αυτά τα χρόνια, την τέως Βασιλική οικογένεια της Ελλάδος.

Και εκείνη είχε την απόλυτη ευθύνη, της μη επιστροφής του τέως Βασιλέα Κωνσταντίνου στην Ελλάδα, όταν επέστρεφε η Δημοκρατία στην Ελλάδα μετά την 7χρονη Δικτατορία. 

Τότε, που ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος, είχε αμπαλάρει τα πράγματά του για την μεγάλη επιστροφή του ιδίου και της οικογένειάς του στην Ελλάδα και επενέβη ο μυστικοσύμβουλος (από το 1964 ιδιαίτερος Γραμματέας) του Κωνσταντίνου, Μάκης Αρναούτης, ο οποίος έθεσε το ερώτημα, για το εάν ήταν ενήμερη η Βασίλισσα Ελισάβετ γι΄ αυτή την επιστροφή. Και μετά από λίγη ώρα ήλθε και η επέμβαση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, που ανέβαλλε αυτή τη μεγάλη επιστροφή. Η οποία έμελε να κρατήσει περί τα 40 χρόνια. 

Γιατί, ο Μάκης Αρναούτης, που την περίοδο 1955-1967 υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις στα Ανάκτορα (το 1955 υπήρξε ο εκπαιδευτής του Διαδόχου Κωνσταντίνου, καθ΄ ότι στρατιωτικός και από το 1958 υπήρξε υπασπιστής του) διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο σε παρασκηνιακές διεργασίες, ήταν “κολλητός” και του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Και ως γνωστόν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος, δεν είχαν διόλου φιλικές σχέσεις, αλλά θα χαρακτηρίζονταν αυτές, ακόμη και εχθρικές.

Ο Σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης είναι Επίτιμος Σύμβουλος της Ελισάβετ.

Ο νομικός και Ακαδημαϊκός, Βασίλειος Μαρκεζίνης, είναι σήμερα ίσως, ο σπουδαιότερος των Ελλήνων. Είναι εκείνος που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αλλά και τις πολιτικές εκτιμήσεις μας, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, στις μελλοντικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας. Γιατί, σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ότι ο κύβος ερρίφθη, για την επιστροφή της Βασιλείας στην Ελλάδα, είτε εμείς συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε. 

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, είναι από το 1997 Επίτιμος Σύμβουλος (Queen's Counsel) της Βασίλισσας Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ο μοναδικός ξένος Σύμβουλός της. 

Είναι μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας (όπως και της Ελληνικής) και τακτικός καθηγητής, αλλά και ο ιδρυτής και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Τέξας του Ώστιν. 

Πλείστες, όσες, οι τεράστιες διακρίσεις του ανά τον Κόσμο, με μεγαλύτερη όλων, την απονομή του τίτλου του Ιππότη (Σερ - Sir) το 2005 από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, για τις εξαίρετες υπηρεσίες που έχει προσφέρει στις “διεθνείς νομικές σχέσεις”.

Αυτό το Παγκόσμιο πρόσωπο, το έχουν περιθωριοποιημένο, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, γιατί τοποθετεί χρονολογικά από το 1965 την έναρξη της διαφθοράς του πολιτικού Συστήματος στην Πατρίδα μας…


Τo “Βασίλειο της Ευρώπης” επαναστατεί…

Σε μια εποχή που η Παγκόσμια Μασονία των Τραπεζών και των Αγορών ετοιμάζεται να επιβάλλει ολοκληρωτικά την Παγκοσμιοποίηση στον Πλανήτη, αυτήν την ίδια εποχή, αναλαμβάνει “έργο” η Μασονία των ευρωπαϊκών κρατών, τα οποία έχουν στην θεσμική κορυφή τους, “γαλαζοαίματους”. Αναλαμβάνει ρόλο, το “Βασίλειο της Ευρώπης”. Που όπως ισχυρίζονται, είναι υπέρ των Εθνών – Κρατών και όχι υπέρ μιας παγκοσμιοποιημένης Κοινωνίας. Από τη στιγμή που το εγχείρημα της Ενωμένης Ευρώπης των Εθνών – Κρατών, εξελίχθηκε σε ΕΕ των Τραπεζών και των Αγορών. Και η αρχή έγινε από το Ηνωμένο Βασίλειο, τo ισχυρότερο Βασίλειο του Πλανήτη…

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην Ολλανδία.

Υποβαθμίστηκε από όλα τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας το ταξίδι του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στην Ολλανδία. Όπου, ήταν προσκεκλημένος για επίσημη διήμερη επίσκεψη στις Κάτω Χώρες του Βασιλέα Βίλεμ Αλεξάντερ.
Να σημειωθεί ότι το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας διατηρεί άριστες σχέσεις με την τέως βασιλική ελληνική οικογένεια. Άλλωστε, τακτικά βρίσκονται στην Ερμιόνη, πλησίον της εξοχικής κατοικίας του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι.
Είμαστε σίγουροι ότι, θα ακολουθήσουν προς τον ΠτΔ και άλλες παρόμοιες προσκλήσεις, από τα άλλα Βασίλεια της Ευρώπης. Όπως, του Βασιλείου του Βελγίου, του Βασιλείου της Δανίας, του Βασιλείου της Ισπανίας, του Βασιλείου της Σουηδίας κ.α.

Θα πρέπει ο Κωνσταντίνος να μιλήσει.

Ο άνθρωπός μας, ο οποίος από υψηλότατη θέση έζησε από κοντά τα γεγονότα εκείνης της ταραχώδους εποχής, μας ζήτησε να θέσουμε τo παρακάτω ερώτημα στον τέως Βασιλέα των Ελλήνων. Επιμένοντας, ότι ο Κωνσταντίνος έχει την απάντηση:
Όταν ο Μακάριος επέστρεφε στην Ελλάδα πριν πάει στην Κύπρο, μετά την ανατροπή του το ΄74, πρώτα επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο στο Λονδίνο. Φεύγοντας είπε στον τέως Βασιλέα, ότι θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην Αθήνα (Πλατεία Συντάγματος – Νοέμβριος 1974) και στο τέλος της ομιλίας του θα αναφωνήσει: Ζήτω ο Βασιλεύς. Να θυμίσουμε ότι, στις 22 Νοεμβρίου 1974 προκηρύχτηκε το Δημοψήφισμα μεταξύ Βασιλευόμενης ή Αβασίλευτης Δημοκρατίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.
Γιατί, ο Μακάριος δεν έπραξε την υπόσχεσή του; Θεωρήθηκε ως παρέμβαση αυτή; Τι μεσολάβησε στο τηλεφώνημα που δέχθηκε λίγο πριν την ομιλία του, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον απέτρεψε να εκπληρώσει την υπόσχεσή του;

Ενήμερος ο Τσίπρας “προετοιμάζει” το δημοψήφισμα.

Έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει ότι, στην κατοικία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται συνάντηση με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων άρχισαν να φαίνονται, όπως το τελευταίο ταξίδι στο εξωτερικό του ΠτΔ (Ολλανδία), αλλά και η επίθεση του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη προς τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή είναι αντίθετος στην αλλαγή του εκλογικού νόμου. Που προϋποθέτει και την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Και όπως είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξή του, ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος: “Θα επιστρέψω εάν το θελήσει ο λαός”. Και αυτή η λαϊκή βούληση εκφράζεται μόνο διά μέσω δημοψηφίσματος.

Επί του πιεστηρίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2016, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξήγγειλε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από τον λαό και να έχει διευρυμένες αρμοδιότητες.
Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Πόσο πολύ σίγουροι είσαστε;
Επανέρχομαι…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail