Μαχητές του FSA που στηρίζει η ελληνική κυβέρνηση στη Συρία πετσοκόβουν άνθρωπο όπως ο χασάπης το κρέας

Στρατής Μαζίδης

Το ανατριχιαστικό βίντεο αναρτήθηκε στο youtube στο λογαριασμό του FSA (Free Syrian Army) ο οποίος θεωρείται μετριοπαθής και ελέγχεται από τη συριακή αντιπολίτευση.
 
Το πόσο μετριοπαθής είναι, φαίνεται από τον αποκεφαλισμό ενός σύριου αλαουίτη στριατιώτη (δεν ξεκαθαρίζεται αν ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε κατά την αποτρόπαια πράξη ή είχε σκοτωθεί νωρίτερα) του οποίου ο χασάπης πατά το κεφάλι και τον πετσοκόβει στην κυριολεξία.
 
Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
http://www.liveleak.com/view?i=78a_1404546802
 
καθώς προτίμησα να μην το ενσωματώσω ενώ όπως αναφέρει το live leak έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να επιτραπεί η φόρτωσή του ώστε να καταγραφεί ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα των τρομοκρατών.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση πέρυσι το καλοκαίρι τάχθηκε υπέρ της στρατιωτικής εμπλοκής κατά του Μπασάρ Αλ Ασαντ ώστε η πολιτική πτέρυγα του FSA να έρθει στα πράγματα.
 
Η ελληνική κυβέρνηση που καταγγέλλει το φασισμό εντός και τον χειροκροτεί εκτός τόσο στη Συρία όσο και την Ουκρανία.

Μήπως τα κεφάλια πέφτουν σε λάθος χώρα;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail