"Έφυγε" ο Φίλιππος Συρίγος

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός αθλητικογράφος Φίλιππος Συρίγος, τον οποίο όλοι είχαμε συνδέσει με το μπάσκετ.

Οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας του μπάσκετ στα τέλη της 10ετίας του 80, οι επικές ευρωπαϊκές πορείες του Αρη αλλά και τα μετέπειτα final four συνδέθηκαν στη μνήμη μας με τη φωνή του αφού θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ο "Διακογιάννης" του αθλήματος.

Ο Φίλιππος Συρίγος όμως θα μείνει στην ιστορία και για κάτι ακόμη. Για την εξαρχής ξεκάθαρη θέση του κατά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 λέγοντας από τότε όταν τους αναλάβαμε σε εκπομπές του SEVEN X και όχι μόνο ότι σε αντίθεση με άλλες πόλεις, εμείς δεν είχαμε στόχους για το μετά όπως η Σεούλ και η Βαρκελώνη αλλά και υπογραμμίζοντας το κόστος που θα είχαν.

Και πόσο πολύ δικαιώθηκε.

Καλό ταξίδι Φίλιππε Συρίγο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail