Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα ασκούν ψυχολογική πίεση στους Ρώσους

Φωτογραφία: Midjouney
Freepen.gr - Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στους πύργους της πόλης της Μόσχας πραγματοποιούνται για να ασκήσουν ψυχολογική πίεση στον πληθυσμό της Ρωσίας, δήλωσε στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rada ο Αντρί Γιουσόφ, ο ομιλητής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, αναφέρει το pravda.ru.

"Αυτές οι ενέργειες είναι πολύπλευρες, επηρεάζουν πολλές διαδικασίες τη φορά", είπε ο Γιούσοφ. Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα υποτίθεται πως επηρεάζουν την ευαισθητοποίηση του κοινού και παράγουν ένα πληροφοριακό αποτέλεσμα, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα drones χτυπούν «μόνο τους χώρους όπου βρίσκονται ειδικές υπηρεσίες, γραφεία, υπουργεία και άλλοι φορείς που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Ταυτόχρονα, ο Yusov αναφέρθηκε στα drones ως «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα» και δεν ανέλαβε την ευθύνη του Κιέβου για τις επιθέσεις.

Στις 23 Αυγούστου τη νύχτα, ένα drone χτύπησε ένα πολυώροφο κτίριο της πόλης της Μόσχας γύρω στις 3:00 π.μ. ώρα Μόσχας. Το κύμα από την έκρηξη που ακολούθησε έσπασε τζάμια σε δύο γειτονικά πενταόροφα κτίρια, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail