Η διαρκής κοροϊδία των Pass

Πεντακόσιες χιλιάδες αιτήσεις για το market pass μέχρι τώρα. Νούμερο ενδεικτικό και ταυτόχρονα απογοητευτικό και ντροπιαστικό για μια Ευρωπαϊκή χώρα στον εικοστό πρώτο αιώνα.

Από: iskra.gr

Σε μια αγορά όπου η αύξηση στις τιμές των βασικών προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση,  είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, παρά τα ευχολόγια και την προπαγάνδα υπουργών και ΜΜΕ, το ‘’κουπόνι των αγορών’’, – γιατί πως αλλιώς ερμηνεύεται το βαρύγδουπο market pass- , είναι κυριολεκτικά ψίχουλο.

Οποιοσδήποτε ανάλγητος υπουργός, επαίρεται όχι για  τον έλεγχο της ασύδοτης κερδοσκοπίας, αλλά  για την την πολιτική των επιδομάτων ελεημοσύνης  ,  που οδήγησε στην  μετατροπή των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων του λαού σε πένητες, θα πρέπει να πάρει την απάντηση που του αξίζει. Και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη, από το μαύρισμα στις επερχόμενες εκλογές, τόσο του ιδίου όσο και του κόμματος του.

Ανάλογα θα πρέπει να φερθούν οι πολίτες , στους εξ ίσου ανάλγητους δημοσιογράφους- παπαγαλάκια, που κάνοντας το άσπρο μαύρο, επιχειρούν να πείσουν  μια χειμαζόμενη κοινωνία ότι ευημερεί.

Αυτό που θα πρέπει να υπολογίσουν καλά οι υπερφίαλοι εξουσιαστές, είναι η βουβή οργή και πως αυτή θα φανεί στις κάλπες…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail