Πρωθυπουργός «στηρίζει» Κώστα Αχ. Καραμανλή, Μαξίμου «βάζει» βουλευτές να του επιτίθενται

«Εσύ αποφασίζεις, εγώ σε στηρίζω» το μήνυμα πρωθυπουργού στον πρώην υπουργό Μεταφορών.

Σε μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία εξελίσσεται η υποψηφιότητα ή όχι του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις προσεχείς εκλογές και το ψηφοδέλτιο του νομού Σερρών.
 
Από: ieidiseis.gr  / Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποστέλλει το μήνυμα πως ο ίδιος είναι θετικός στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών στο ψηφοδέλτιο και την επιθυμεί- κάτι που διαφάνηκε και από την πρόσφατη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ενώ πληροφορίες από το Μαξίμου επιμένουν ότι οι δυο άνδρες συνομίλησαν, αν όχι την Παρασκευή, αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Την ίδια στιγμή, πάντως, σειρά «γαλάζιων» βουλευτών επιτίθενται δημοσίως στον Κώστα Αχ. Καραμανλή, καλώντας τον εμμέσως ή και ευθέως να μην είναι υποψήφιος. Κάποιοι εξ αυτών, ονόματα δεν λέμε αλλά όλοι γνωρίζετε, δεν κάνουν τίποτε αν δεν έχουν την έγκριση του Μαξίμου, γεγονός που επιτρέπει σε ορισμένους να κάνουν λόγο για «διπλό ρόλο» του Μαξίμου!

Υπενθυμίζουμε πως η στήριξη που έδωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπήρξε πολύ μεγάλη, όπως άλλωστε και ο Αχιλλέας Καραμανλής, που είναι και ο επικεφαλής του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή.

ΥΓ: Αν είμαστε υποχρεωμένοι, πάντως, να ποντάρουμε,θα βάζαμε τα λεφτά μας στην πρόβλεψη πως ο πρώην υπουργός Μεταφορών θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Πολύ περισσότερο που η επανεκλογή του στο νομό Σερρών θεωρείται από το περιβάλλον του βέβαιη- όπως θεωρείται βέβαιη και η πρώτη θέση!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail