Μικρέ, στην Ελλάδα θα το βουλώνεις κι όταν σε σκοτώνουν!

Ζούμε στη χώρα της πιο βαθιάς και χυδαίας υποκρισίας. Στη χώρα που ακόμα και η συγγνώμη ενός πρωθυπουργού για τον θάνατο 57 ψυχών είναι για τα μάτια του κόσμου.

Από: newsbomb.gr - Νίκος Συρίγος

Στη χώρα που δέρνουμε και πετάμε χημικά στους πιτσιρικάδες που κάνουν το… έγκλημα να αγανακτήσουν για ένα ΕΓΚΛΗΜΑ. Σε αυτή τη χώρα ζούμε. Σε ένα κράτος που… σκοτώνει και δέρνει. Και δεν ντρέπεται κανείς, πλην του Τεντόγλου! Μόνο ο Μίλτος ντράπηκε πραγματικά να πει έστω μισή κουβέντα για τα Τέμπη. Όλοι οι υπόλοιποι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι είμαστε λαλίστατοι… Κι όλοι υποκριτές.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη και μετά έστειλε τα ΜΑΤ. Ο υπουργός αφού κλαψούρισε και παραιτήθηκε μετά πήρε… σκονάκι για να αποφύγει τις ερωτήσεις. Οι δικηγόροι πήραν σβάρνα τα κανάλια για να ξεπλύνουν τις δικές τους ντροπές στις πλάτες των θυμάτων. Και οι δημοσιογράφοι ανακαλύψαμε άξαφνα τις… ανακοινώσεις των εργαζομένων στα τρένα του θανάτου. Λες και δεν τις ξέραμε. Τις ξέραμε αλλά τις γράφαμε στα παλιά μας τα παπούτσια για να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν.

Κι όλοι μαζί οι παραπάνω, βαφτίζαμε τους συνδικαλιστές «κοπρόσκυλα» και αποθεώναμε τους εισαγγελείς που έβγαζαν τις απεργίες τους παράνομες και καταχρηστικές, για να μην ταλαιπωρηθεί ο κοσμάκης που θέλει να ταξιδέψει με το τρένο… Όντως.

Οι 57 δεν θα ταλαιπωρηθούν ποτέ ξανά. Σκοτώθηκαν. Τους σκότωσε η αδιαφορία, η λαμογιά και η ξεφτίλα μιας χώρας που με συνέπεια και συνέχεια τρώει τα παιδιά της. Ή στην καλύτερη τα δέρνει και τα πνίγει στα χημικά για να πάρουν το μάθημα της μη αντίδρασης σε ό,τι βλέπουν και βιώνουν. Οι πιτσιρικάδες πρέπει να το βουλώνουν ακόμη κι όταν τους δολοφονούν…

Η αντίδραση του Κράτους στην οργή του κόσμου αυτό ακριβώς ξεκαθαρίζει… Θα το βουλώνετε ακόμη και όταν σας δολοφονούμε. Θα σκοτώνεστε με τάξη και ησυχία… Μαλακισμένα που θέλετε και αντίδραση. Στην Ελλάδα του 2023 μ.Χ. δεν έχεις το δικαίωμα να αγανακτήσεις για το ότι 57 ψυχές χάθηκαν από την κρατική αλητεία. Θα το βουλώνεις και θα πας παρακάτω. Και για να τελειώνουμε. Δύο-τρεις μέρες ακόμα θα κρατήσει το θέμα… Μετά θα έχει Survivor και GNTM… Για να πάμε να ψηφίσουμε όπως μας πρέπει. Σε αποχαύνωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail