Ετοιμάζονται να πάνε στις κάλπες με τους οπαδούς στα κάγκελα

Η 21η Μαΐου είναι η επόμενη Κυριακή του Πρωταθλήματος με τα πάθη των ηττημένων να στρέφονται κατά του Μητσοτάκη.

Από: ieidiseis.gr

Ακούμε και ξανά ακούμε τους διάφορους αναλυτές να προεξοφλούν ότι οι πρώτες εκλογές θα γίνουν στις 21 Μαΐου και ουδείς δεν παρατηρεί ότι μια βδομάδα πριν, στις 14 Μαΐου ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με την αδρεναλίνη και τα οπαδικά πάθη των ηττημένων να βρίσκονται στο ζενίθ.

Βασική αρχή: Όταν οι οπαδοί είναι στα κάγκελα αποφεύγεις να τους οδηγείς και στην κάλπη, πολύ δε περισσότερο σε μια χρονική στιγμή που η κερκίδα ψηφίζει αρνητικά για την κυβέρνηση με τα συνθήματα της, ορισμένα εκ των οποίων είναι ακραία και πολύ σκληρά για τον πρωθυπουργό. Αλλά αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Η ψυχολογία της κερκίδας είναι αδυσώπητη.

Κοινό μυαλό θέλει αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει πια στην Επιτελική Ομάδα του Μαξίμου. Φαίνεται ότι το πολτοποίησε το τρένο.
Advertisement

Δ.Β.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail