Τραβάει τη Δύση από τη μύτη ο κ. Ζελένσκι…

Ένας χρόνος από τον πόλεμο στην Ουκρανία και πραγματικά απορεί κανείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η Αθήνα το μείζον θέμα της ελληνικής παρουσίας στην Ουκρανία.

Αυτήν την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει πόσοι ομογενείς έχουν παραμείνει στην περιοχή της Μαριούπολης, πόσοι έχουν διαφύγει σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας και πόσοι έχουν μετακινηθεί στη Ρωσία.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σπεύδουμε να προσφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία και σε κάθε μέρος που προκύπτουν τέτοιες ανάγκες και κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το αν έχουν πραγματικά πρόβλημα επιβίωσης οι ελληνικής καταγωγής πολίτες που έχουν απομείνει στην περιοχή της Μαριούπολης.

Θα μπορούσε, μέσω Ερυθρού Σταυρού και σε μια στοιχειώδη συνεννόηση με τη Μόσχα, να περάσει βοήθεια στις περιοχές αυτές. Αλλά μάλλον φοβούνται μήπως θυμώσει ο κ. Ζελένσκι, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την τραγωδία που βιώνει η χώρα του, λίγο – πολύ κατάφερε να σέρνει όλη τη Δύση από τη μύτη…

Από: Το Παρόν

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail