Το «κόμμα του κανένα» και η «αντισυστημική ψήφος»: Γιατί είναι πρωτοσέλιδα στα φιλοκυβερνητικά μέσα…

…Και γιατί δεν εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις! Πώς στρώνεται το έδαφος για τη νέα στρατηγική του Μητσοτάκη: Ψηφίστε με γιατί δεν υπάρχει άλλος!

Από: ieidiseis.gr  / Του Βασίλη Σκουρή

 Ξεχειλίζουν στις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες του Σαββατοκύριακου τα ρεπορτάζ για το «κόμμα του κανένα» και για την «αντισυστημική ψήφο» στις εκλογές, έστω και αν από τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν τα ίδια μέσα δεν προκύπτει μια τέτοια εξέλιξη.

Ακόμα και η Νέα Δημοκρατία που εμφανίζει τη φθορά –γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις να μην εισπράττει, αλλά δεν πέφτει όπως προέβλεπαν έως τώρα- αλλά δεν εξαϋλώνεται, ούτε η ακροδεξιά έχει τέτοια άνοδο που θα δικαιολογούσε τα περί «κίνδυνου από αντισυστημική ψήφο»!

Τότε, λοιπόν, τι ακριβώς συμβαίνει;

-Πρώτον, επιχειρείται να υποβαθμιστεί ότι τις πραγματικές (τις μόνες) απώλειες σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις των προ Τεμπών εποχής έχει η Νέα Δημοκρατία. Όπως ακριβώς επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην αναλάβει καμία ευθύνη για το έγκλημα, αλλά να τις διαχύσει στο παρελθόν και να εμφανιστεί μάλιστα ο ίδιος ως …τιμητής!

-Εν συνεχεία, μετά από την απόρριψη όλων, επιχειρείται να εμφανιστεί ο Μητσοτάκης ως ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα! Με το «ύπουλο» επιχείρημα «μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος, μπορεί να μην είναι εκείνος που σας εμφανίζαμε, αλλά από τους άλλους είναι ο καλύτερος! Μεταξύ των τυφλών, δηλαδή, είναι ο μονόφθαλμος!

-Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται το επόμενο διάστημα ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ιδίως μετά την επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια.

-Αναμένεται, επίσης, ένταση των πιέσεων προς το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον Νίκο Ανδρουλάκη ώστε να μπει σε συζητήσεις για κυβέρνηση συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αυτά!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail