Η Γκρέτα που χειραγώγησε πολλούς για λογαριασμό του “πυρηνικού λόμπι”…

Το κίνημα «Γκρέτα» και η Μπογκοτά της Ευρώπης – Είναι η πυρηνική ενέργεια ηλίθιε! Μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να ζούμε εν μέσω του Αρμαγεδδώνα του δραματικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά οι παγκόσμιες εξελίξεις τρέχουν και διάφορα γεγονότα συμβαίνουν. Γεγονότα τα οποία σχετίζονται με την Πατρίδα μας και την περιρρέουσα οικονομική κρίση. Ένα τέτοιο γεγονός θα περιγραφεί στο παρόν άρθρο. Το γεγονός αφορά τη σύλληψη της γνωστής –και ενήλικης πλέον– Γκρέτας η οποία τόσο πολύ είχε διαφημιστεί ως μια… σύγχρονη ηρωίδα από τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ.

Από: defence-point.gr / Του Δρ. ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι τελευταίοι αυτόχθονες στην ΕΕ δίνουν μάχη επιβίωσης απέναντι σε αιολικά πάρκα και σπάνιες γαίες στον σκανδιναβικό βορρά. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την κλιματική αλλαγή ως προκάλυμμα για την πράσινη αποικιοκρατία». Θα νόμιζε κανείς πως αυτές οι απόψεις προέρχονται από κάποιον αρνητή και ψεκασμένο(!) σκεπτικιστή επιστήμονα… ΟΧΙ! Προέρχονται από τη Γκρέτα! Ποιος το περίμενε να στρέφεται η Γκρέτα εναντίον των ΑΠΕ και να ομιλεί περί «πράσινης αποικιοκρατίας» των αιολικών πάρκων! Ποιος το περίμενε; Ας ξεδιαλύνουμε λίγο την κατάσταση.

Τον Φεβρουάριο του 2019 ο γράφων πρότεινε μορατόριουμ μεταξύ των θιασωτών των ΑΠΕ και των αντίστοιχων των υδρογονανθράκων. Στην πρόταση για μορατόριουμ αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι θιασώτες των ΑΠΕ και της Πράσινης Ενέργειας είχαν «προειδοποιηθεί» σχετικώς το Δεκέμβριο 2018, ότι οι σημερινοί πολέμιοι των υδρογονανθράκων θα στραφούν έπειτα και εναντίον των ΑΠΕ χρησιμοποιώντας μάλιστα τα ίδια «όπλα» με τα οποία πολεμούν τις επενδύσεις των υδρογονανθράκων. Οι θιασώτες των ΑΠΕ οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις «χρησιμοποιούσαν» ή/και πιθανώς χρηματοδοτούσαν διάφορες οικολογικές ΜΚΟ τώρα σπέρνουν εκεί που θέριζαν.»

Η προειδοποίηση λοιπόν υπήρξε από το 2018 και επαναλήφθηκε το 2019 με πρόταση για μορατόριουμ. Αναρωτιέται κανείς εάν αισθάνονται αμήχανα σήμερα οι εν Ελλάδι θιασώτες των ΑΠΕ. Αυτοί οι οποίοι είχαν θεοποιήσει το κίνημα της Γκρέτας το 2019 και είχαν προειδοποιηθεί για τις επιθέσεις που θα δεχθούν. Ας ξεδιαλύνουμε κάποια άλλα σημεία καθώς όλα αυτά σχετίζονται με τη σημερινή οικτρή οικονομική κατάσταση και τον εκρηκτικό, επίμονο πληθωρισμό ειδικά στα τρόφιμα.

Το 2019 δεν είναι μακριά και θα πρέπει να θυμηθούν ορισμένα πράγματα οι Έλληνες πολίτες. Ορισμένοι θα ήθελαν να ξεχαστούν, αλλά δεν θα τους γίνει η χάρη. Καταρχάς, αναρωτιούνται ορισμένοι για ποιο λόγο το κίνημα «Γκρέτα» επιτίθεται στις εξορύξεις σπάνιων γαιών και στις ΑΠΕ; (Οι σπάνιες γαίες είναι απαραίτητες πρώτες ύλες για τις ανεμογεννήτριες). Απάντηση: Είναι η πυρηνική ενέργεια ηλίθιε! Το κίνημα «Γκρέτα» στηρίζει την πυρηνική ενέργεια. Πίσω από το κίνημα «Γκρέτα» βρίσκεται το πανίσχυρο λόμπι της πυρηνικής ενέργειας.

Ως εκ τούτου, η πυρηνική ενέργεια είναι ανταγωνιστική των λιγνιτών, των υδρογονανθράκων και των ΑΠΕ. Ας θυμίσουμε το γεγονός ότι το Σεπτέμβριο του 2019 αρκετοί Έλληνες γονείς έστειλαν τα παιδιά τους σε διαδήλωση για το κλίμα ακολουθώντας τις προτροπές του… κινήματος «Γκρέτα». Για να φτάσουμε στο σημείο, τρία χρόνια μετά, να μένουν όλοι άναυδοι όταν το κίνημα «Γκρέτα» πήρε ανοικτή θέση υπέρ της πυρηνικής ενέργειας.

Το κίνημα αυτό εμφανίσθηκε έπειτα από το ατύχημα της Φουκουσίμα με στόχο να αναθερμάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην πυρηνική ενέργεια η οποία είχε δεχθεί σφοδρό πλήγμα αξιοπιστίας και τελικώς βαπτίσθηκε «πράσινη» από τις Βρυξέλλες το 2022. Οι Έλληνες γονείς λοιπόν το Σεπτέμβριο του 2019 έστειλαν, χωρίς να το γνωρίζουν, τα παιδιά τους να διαδηλώσουν τάχα για το κλίμα, αλλά ουσιαστικά τα έστειλαν να διαδηλώσουν υπέρ της πυρηνικής ενέργειας. Τα παιδιά λοιπόν υπέστησαν χειραγώγηση από ένα πανίσχυρο λόμπι και μία ΜΚΟ. Όμως, από πότε ήταν γνωστό ότι το κίνημα «Γκρέτα» στήριζε την πυρηνική ενέργεια; Είχαν μείνει όλοι άναυδοι από τη στήριξη που παρέχει το κίνημα «Γκρέτα» στην πυρηνική ενέργεια; Όχι όλοι. Ας διηγηθούμε μία ιστορία.

Πρώτη φορά έγινε γνωστή στον Ελλαδικό χώρο η σύνδεση του λόμπι της πυρηνικής ενέργειας με το κίνημα «Γκρέτα» κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης του γράφοντα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου τον Μάρτιο 2019 (Ράδιο Πολίτης). Δηλαδή, έξι μήνες ΠΡΙΝ τη διαδήλωση υπέρ της Γκρέτα στην Αθήνα. Στη ζωντανή συνέντευξη συμμετείχε επίσης ένας Κύπριος με έδρα τη Γερμανία και η τότε Επίτροπος Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας. (Μην την μπερδεύετε με τη θέση Επιτρόπου στην ΕΕ. Καμία σχέση. Στην Κύπρο υπάρχουν και Επίτροποι της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διάφορες θεματικές ενότητες).

Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η οποία είχε διάρκεια περίπου μία ώρα, πετά τη βόμβα ζωντανά στον αέρα ο Κύπριος (ευρισκόμενος στη Γερμανία): «Η Γκρέτα στηρίζεται από το πυρηνικό λόμπι»! Οι συμμετέχοντες στη συνέντευξη μείναμε κόκκαλο! Ήταν η πρώτη φορά που ακουγόταν κάτι τέτοιο! Δεν είχε ξανακουστεί σε Ελλαδικό ΜΜΕ! Κόκκαλο και η Κύπρια εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας! Περιττό να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη εξαφανίσθηκε από το αρχείο του Κυπριακού ραδιοφωνικού σταθμού! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Υπάρχουν στο αρχείο του σταθμού «Ράδιο Πολίτης» όλες οι εκπομπές ημερολογιακά του 2019 εκτός από τη συγκεκριμένη συνέντευξη!

Σε ποιον να τα πει κανείς αυτά τότε, τον Μάρτιο του 2019; Ποιος είχε τότε αυτιά να ακούσει; Όλοι πετούσαν σε ροζ περιβαλλοντικά-κλιματικά συννεφάκια! Όποιος τολμούσε να ισχυρισθεί το Μάρτιο του 2019 τέτοια πράγματα θα βαφτιζόταν αρνητής και ψεκασμένος. (Η ειρωνεία ότι όντως έτσι έγινε λίγους μήνες μετά… ποιος νοιάζεται όμως; Ο ρόλος του επιστήμονα είναι να λέει τη σκληρή-πικρή αλήθεια και να κλείνει τα αυτιά του σε γελοίες Μεσαιωνικές απόψεις). Τι ακολούθησε έπειτα;

Η Γκρέτα χαιρέτησε τη διαδήλωση στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2019 και τα συστημικά πολιτικά κόμματα (αριστερά και δεξιά) επαινούσαν το κίνημα «Γκρέτα». Η δε παντελώς αποτυχημένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις διεφθαρμένες Βρυξέλλες είχε αγκαλιάσει με θεϊκή λατρεία το κίνημα «Γκρέτα»! Όλοι ήθελαν να βγουν φωτογραφία μαζί της. Ακόμη και στον ΟΗΕ! Τα επιχειρήματα υπέρ της πυρηνικής ενέργειας ασφαλώς πρέπει και αυτά να ακούγονται, κάποια εκ των οποίων είναι ισχυρά. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Το μέγα ζητούμενο είναι η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ που επιχειρήθηκε και είχε ως θύμα μικρά παιδιά. Καπηλεύτηκε τις ευαισθησίες τους.

Αλλά κάπως έτσι πήγαν στις καλένδες λιγνίτες και υδρογονάνθρακες στη χώρα μας για 2,5 ολόκληρα χρόνια. Καταλάβατε τώρα τη σύνδεση αυτής της χειραγώγησης που υπέστη ο ελληνικός λαός – και τα παιδιά του – με τη σημερινή οικτρή οικονομική κατάσταση και την ενεργειακή κρίση-φτώχεια-πληθωρισμό;
Μακριά τα παιδιά μας λοιπόν από κάθε είδους περιβαλλοντική-κλιματική ΜΚΟ. Μυρίζει πολύ… τα πάντα είναι χρήμα, ποιος δεν το αντιλαμβάνεται; FOLLOW THE MONEY… κάτι ήξεραν αυτοί που το διαπίστωσαν και θεωρείται ως βασική πυξίδα σε κάθε λογής έρευνα…

Ας φιλτράρουμε ως γονείς τις πληροφορίες που εκπέμπονται από την πιο διεφθαρμένη πρωτεύουσα του κόσμου (Βρυξέλλες) και ας ακούμε -χωρίς να καίμε όπως στον Μεσαίωνα– τις απόψεις ορισμένων υποψιασμένων-σκεπτικιστών-«αιρετικών» επιστημόνων. Όταν ακούτε τα συστημικά ΜΜΕ να επιτίθενται σε αυτούς τους επιστήμονες τεντώστε τις κεραίες επειδή κάτι συμβαίνει! Τα ίδια ισχύουν και για τους νέους Έλληνες φοιτητές και φοιτήτριες: ΜΗΝ πιστεύετε το οποιοδήποτε περιβαλλοντικό-κλιματικό κίνημα – ΜΚΟ. Κρύβεται πολύ χρήμα από πίσω. Κανείς δεν πληρώνει για ιδεαλιστικούς σκοπούς. Τέρμα η αφέλεια! Χρησιμοποιήστε την κριτική σας σκέψη και ας είστε υποψιασμένοι/ες. Μην τους χαρίζουμε το μέλλον χωρίς σκέψη!

Ας θυμίσουμε και κάτι ακόμη: εν μέσω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, και ενώ η Ελλάδα ακόμη πενθούσε τα παιδιά της, άλλη μία οικολογική ΜΚΟ η οποία και αυτή ασχολείται με το κλίμα, βρήκε ύπουλη ευκαιρία στις διεφθαρμένες Βρυξέλλες (στην… «Μπογκοτά της Ευρώπης»;) να θέσει θέμα για «αμφισβητούμενα ύδατα» στη Μεσόγειο και αναφέρθηκε σε «Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου». Θα τη θυμόμαστε αυτήν την επαίσχυντη και άκρως ανθελληνική στάση των οικολόγων-πρασίνων προερχόμενη εκ Βρυξελλών. Αναρωτιέται κανείς πόσα πράσινα-οικολογικά σκάνδαλα διαφθοράς όπως αυτό με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή και τις ΜΚΟ υφίστανται άραγε στις διεφθαρμένες Βρυξέλλες;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail