Στο τραπέζι και η 23η Ιουλίου για τρίτες εκλογές;

Πρόκειται προφανώς για εκβιασμό, γιατί η χώρα δεν αντέχει ούτε δεύτερες όχι τρίτες εκλογές! 

Από: ieidiseis.gr / Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Και ξαφνικά, αργά αλλά σταθερά, αρχίζει να πέφτει στο τραπέζι και μια νέα ημερομηνία για... τρίτες εκλογές!

Και συγκεκριμένα η... 23η Ιουλίου, με εναλλακτική την... 30η Ιουλίου!

Σκέφτονται, αλήθεια, εκεί στο Μαξίμου τι διαρρέουν- και, μάλιστα, παράλληλα και ταυτόχρονα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι στις δεύτερες κάλπες θα σεβαστεί την ετυμηγορία των πολιτών; (Στην πρώτη, άραγε, γιατί όχι;).
Advertisement

Το κάνουν προφανώς για να βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και να απειλεί πως αν ο Ανδρουλάκης δεν συνεργαστεί στις δεύτερες εκλογές με τον Μητσοτάκη θα πάμε με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ σε τρίτες εκλογές, υπονοώντας ότι με την πόλωση που θα επικρατήσει η Χαριλάου Τρικούπη θα έχει ακόμα μεγαλύτερες απώλειες!

Ο εκβιασμός, ωστόσο, για να πιάσει, θα πρέπει να μην είναι ανοησία. Πόσο ηλίθιος, άραγε, θα ήταν ένας να προκηρύξει εκλογές, στην καρδιά του καλοκαιριού; Όχι απλώς δεν θα έβρισκε την ψήφο του, αλλά και έμενε και στην ιστορία ως ο απόλυτα ανόητος.

Γι αυτό, καλό θα ήταν από το Μαξίμου να μαζεύουν γρήγορα τα σκιάχτρα περί τρίτων εκλογών στις 23 ή τις 30 Ιουλίου!

ΥΓ: Άντε, και τέταρτες το 15Αύγουστο!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail