Εκλογές: Παίζει και σενάριο για τις 2 Απριλίου! Πιέζεται πολύ το Μαξίμου

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» στο Μαξίμου δεν έχουν πέσει σενάρια μόνο για τη μετάθεση προς τα πίσω των εκλογών (σε σχέση με τις 9 Απριλίου που ήταν ο σχεδιασμός της κυβέρνησης), αλλά και για... επίσπευσή της!

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

Συγκεκριμένα για τις 2 Απριλίου- όσο ασφυκτικές και αν είναι οι ημερομηνίες σε μια τέτοια περίπτωση!

Το επιχείρημα όσων προτείνουν τις εκλογές στις 2 Απριλίου είναι ότι η κυβέρνηση θα προλάβει τη περαιτέρω φθορά και την παγίωση του κλίματος σε όσους την ψήφισαν το 2019, αλλά τώρα είναι σε κατεύθυνση καταψήφισης- ακόμα και υπερψήφισης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως αντίδραση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Θα συζητήσει τις εισηγήσεις αυτές ο πρωθυπουργός;

Δύσκολο να σας απαντήσουμε με σιγουριά. Η «Υπερκομματική Επιτροπή», ωστόσο, που συγκρότησε ο υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών (!), για να ερευνήσει τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας προγραμματίζεται να έχει χρονοδιάγραμμα εξπρές- για να έχει έτοιμο πόρισμα ακόμα και οι κάλπες στηθούν στις 2 Απριλίου!

Είναι, όμως, δυνατόν;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail