Η επίσπευση των εκλογών πάει πίσω τα χρίσματα για περιφέρειες και δήμους!

Νέο πολιτικό τοπίο θα έχει δημιουργηθεί το καλοκαίρι. 

Η επίσπευση των βουλευτικών εκλογών και η διεξαγωγή τους, όπως όλα δείχνουν, στις 9 Απριλίου (εναλλακτική η 2α Απριλίου) αναστέλλει τις αποφάσεις των κομμάτων για τα χρίσματα που θα δώσουν για τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. 

Από: ieidiseis.gr / Του Βασίλη Σκουρή

Η επόμενη ημέρα των εκλογών, άλλωστε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμά τους, θα δημιουργήσει στη χώρα κατά κοινή ομολογία ένα νέο πολιτικό τοπίο σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο στο εσωτερικό και πιθανόν και σε ηγετικά κλιμάκια των κομμάτων, αλλά και στο εσωκομματικό χρηματιστήριο του κάθε πολιτικού σχηματισμού! Η ανθρωπογεωγραφία που είναι παγιωμένη σήμερα είναι βέβαιον ότι θα ανατραπεί-επαναλαμβάνουμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην κάλπη.

Τα κόμματα, συνεπώς, με εξαίρεση κάπως τη ΝΔ που έχει τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης και, συνεπώς είναι δεσμευμένη σε μεγάλους δήμους και σε πολλές περιφέρειες για τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφια, θα επιλέξουν στελέχη με βάση τη νέα πολιτική πραγματικότητα και τη δυναμική που θα έχουν αποκτήσει εντός αυτής παλαιότερα και νεότερα στελέχη.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, άλλωστε, θα είναι η πρώτη κρίσιμη πολιτική δοκιμασία της κυβέρνησης που θα προκύψει στα τέλη της άνοιξης, με την ψήφο να είναι χαλαρότερη και τα μηνύματα να αποστέλλονται ευκολότερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail