Έγδυσαν και λήστεψαν ανήλικους σε αποκριάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Οι δράστες μπήκαν ανενόχλητοι στο διαμέρισμα που γινόταν το αποκριάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη και η ληστεία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα…

Τα χαμόγελα στο αποκριάτικο πάρτι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη «πάγωσαν» και οι ανήλικοι που μέχρι εκείνη την ώρα διασκέδαζαν, άρχισαν να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής για τα σπίτια τους.

Οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι και μπήκαν στο διαμέρισμα ανενόχλητοι. Τότε ακινητοποίησαν τους συμμετέχοντες και έφυγαν με χρήματα και ορισμένα από τα ρούχα που φορούσαν. Ο διοργανωτής ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά η ομάδα των ληστών είχε ήδη απομακρυνθεί από την περιοχή στην Ανάληψη.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία, μια ομάδα αγνώστων με απειλές και χρήση βίας αφαίρεσαν από τα παιδιά, ηλικίας 14-18 ετών, που ήταν στο πάρτι, συνολικά 95 ευρώ και είδη ρουχισμού.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου – Αναλήψεως.

Από: thesstoday.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail