Πατριωτική γραμμή στο Κυπριακό

Η εκλογή του Νίκου Χριστοδουλίδη στη θέση του Προέ­δρου της Κυπριακής Δημοκρατίας… πίκρα­νε πολλούς σε Λευκωσία και Αθήνα.

Από: Το Παρόν

Δεν έ­λειψαν φυσικά και αυ­τοί που σχολίασαν ότι με την εκλογή του νέου Προέδρου θα… κινδυνεύσουν οι προσπάθει­ες επίλυσης του Κυπριακού.

Δηλώσεις και σχόλια που προέρχο­νται κυρίως από εκείνους που ακόμη θρηνούν την απόρριψη του Σχέδιου Ανάν και εκείνους που πιστεύουν ότι η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να κάνει κι άλλες υποχωρήσεις, μέχρις ότου αποφασίσει η Τουρκία να συναινέσει σε λύση η οποία θα είναι στα μέτρα της.

Ας ελπίσουμε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα κλείσει τα αυτιά στην κριτική αυτή και θα ακολουθήσει μια πατριωτική γραμμή για το Κυπριακό. Οι πρώτες δηλώσεις του, οι αναφορές στο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αλλά και η στάση του και οι χειρισμοί του στις πρόσφατες συνομιλίες για το Κυπριακό αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα υποκύψει στις πιέσεις…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail