Η Ρωσία και Συρία ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον τουρκικό στρατό στη Μανμπίτζ;

«Η Ρωσία και η συριακή κυβέρνηση μετακινούν στρατεύματα στα σύνορα της Μανμπίτζ»

Από: echedoros-a.gr

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έστειλαν τρεις αυτοκινητοπομπές με στρατεύματα στη νότια Μανμπίτζ μετά τις κατοχικές επιθέσεις του τουρκικού κράτους στη βόρεια και ανατολική Συρία.

Η συριακή κυβέρνηση έχει μετακινήσει την 25η Ταξιαρχία των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Ρωσία στο νότιο τμήμα της Μανμπίτζ  και πολλές άλλες στρατιωτικές ομάδες στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με συριακές πηγές, 2.500 στρατιώτες του καθεστώτος έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές μεταξύ του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Μανμπίτζ και των περιοχών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των στρατευμάτων του συριακού καθεστώτος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις περιοχές έχουν παραταχθεί 10 όλμοι, 100 τανκς και 50 στρατιωτικά φορτηγά.

Ο κατοχικός τουρκικός κρατικός στρατός έχει εξαπολύσει νέα επίθεση κατά του βόρειου και ανατολικού τμήματος της Συρίας και της περιοχής του Κουρδιστάν από τις 19 Νοεμβρίου και συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του.

Rojava News
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail