Ζελένσκι: Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον Πρόεδρο Ερντογάν…

Ο Ουκρανός ηγέτης Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος συνδέθηκε ζωντανά με το TRT World Forum 2022 μέσω τηλεδιάσκεψης , απευθύνθηκε στον κόσμο.

Από: echedoros-a.gr

«Η Ρωσία έδειξε στον κόσμο τη σημασία της Ουκρανίας», είπε ο Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι η επισιτιστική κρίση που προέκυψε με την έναρξη της εισβολής είχε παγκόσμιες συνέπειες.
 
Τονίζοντας για άλλη μια φορά τον ρόλο της Τουρκίας στη συμφωνία για τα σιτηρά που διασφαλίζει την παράδοση ουκρανικών σιτηρών στον κόσμο, ο Ζελένσκι τόνισε ότι ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν πολύ χρήσιμος, ειδικά στην ανταλλαγή κρατουμένων, και κατέληξε : «Είμαστε πολύ ευγνώμονες».

Ο Ουκρανός ηγέτης ολοκλήρωσε τα λόγια του με τις λέξεις «Ευχαριστώ την Τουρκία για την υποστήριξή της, ζήτω η Ουκρανία».

ahaber.com.tr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail