Τουρκία: Συνελήφθησαν Τούρκοι πολίτες που προσπάθησαν να διαφύγουν στην Ελλάδα

Επτά άτομα, 2 εκ των  οποίων είναι μέλη της FETÖ καθώς και άλλα δύο που είναι μέλη του PKK, συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και από τη Συρία στην Τουρκία.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (MSB) ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν 7 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και από τη Συρία στην Τουρκία.

«Οι αετοί των συνόρων μας, που έκαναν το ηρωικό τους καθήκον για την ασφάλεια των συνόρων μας, έπιασαν 7 άτομα που προσπαθούσαν να διεισδύσουν παράνομα στη χώρα μας καθώς και να διαφύγουν στην Ελλάδα.

 Στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι 2 από τα άτομα ήταν μέλη της FETÖ και 2 από αυτούς ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK», γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Από: echedoros-a.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail