Εμετικό και κτηνώδες σύνθημα από αναρχικές κολεκτίβες: «Χριστούγεννα τέλος, φέτος κάνω έκτρωση»

Σαν να μην έφταναν οι υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου για τους θιασώτες του εωσφορικού συνθήματος «my body, my choice», έπρεπε να μας καταστήσουν σαφείς τις προθέσεις τους απέναντι στα ανυπεράσπιστα έμβρυα που κυοφορούνται, ιδιαίτερα τώρα, που πλησιάζουν οι άγιες μέρες που η Εκκλησία μας ζει ξανά και εορτάζει την ενανθρώπιση του Θεού Λόγου.

Από: sportime.gr - Ελευθέριος Ανδρώνης

Είναι προφανές, ότι οι εν λόγω κύριοι και κυρίες, εκτός από τρικυμία εν κρανίω, διακρίνονται και από λύσσα ενάντια στην ίδια τη ζωή, αφού σπεύδουν να μας ενημερώσουν ότι φέτος δεν θα γιορτάσουν Χριστούγεννα, αφού θα είναι απασχολημένοι με το να διαπράττουν εκτρώσεις. Το εμετικό σύνθημα που επέλεξαν να μοστράρουν στις ρυπογόνες και ρυπαρές αφίσες τους, είναι: «Χριστούγεννα τέλος, φέτος κάνω έκτρωση. Τα σώματα και οι ζωές μας, μας ανήκουν».

Με μια πρώτη (και τελευταία) ματιά στην αφίσα – κάλεσμα για πορεία ενάντια σε… γενικώς, ενάντια σε όλα, εύκολα διαπιστώνουμε ότι το δημιουργικό τμήμα της κολεκτίβας, το υπεύθυνο για την πρόσκληση στην μισανθρωπική πορεία αυτή, πάσχει από έλλειψη έμπνευσης και στοιχειώδους αισθητικής, αφού πέταξε πρόχειρα εκεί ένα παπικό άγαλμα μιας αναποδογυρισμένης Μαντόνας… (το πιάσαμε όλοι το… λεπτοφυές υπονοούμενο; Τα παιδιά είναι «ανάποδα», επαναστάτες, ανατρέπουν το κατεστημένο, όχι αστεία…).

Το γεγονός ότι σε αυτούς τους ανταριασμένους εγκεφάλους που βρίσκονται πίσω από αυτήν την προσπάθεια, γεννήθηκε η ιδέα να συνδεθεί το έγκλημα των εκτρώσεων με την εορτή των Χριστουγέννων, αποδεικνύει περίτρανα το σατανικό και διεστραμμένο υπόβαθρο που υπάρχει σε κινήματα υπέρ των εκτρώσεων.

Το ότι συνυπάρχουν σε ένα και μόνο σύνθημα η λύσσα για την θανάτωση των εμβρύων και το μίσος για την γέννηση του Χριστού, μαρτυρεί ότι αυτή η υπόθεση δεν έχει να κάνει ούτε με δικαιώματα, ούτε με διεκδικήσεις, ούτε καν με την αποζήτηση ελευθερίας. Είναι καθαρός εωσφορισμός. Ένας ανοιχτός πόλεμος του σκότους εναντίον του φωτός. Μια σατανική μανία των φορέων του θανάτου, εναντίον της ζωής.

Το μίσος τους, ξεσκεπάζει τις προθέσεις

Μισούν κάθε ανθρώπινη ζωή που έρχεται στον κόσμο και περισσότερο από όλα μισούν τον ερχομό του Θεανθρώπου στην ζωή, γιατί Αυτός καίει και τσουρουφλίζει τη νοσηρή μισανθρωπία τους. Γιατί Αυτός φωτίζει τα χάσματα που χάσκουν στις ερεβώδεις ψυχές τους. Είδατε ποτέ καμία κολεκτίβα που μισεί τις θρησκευτικές εορτές που συνδέονται με γεννήσεις να κυκλοφορεί καμία βλάσφημη αφίσα για την μουσουλμανική εορτή της γέννησης του Μωάμεθ; Δεν είδατε. Ούτε και θα δείτε ποτέ. Γιατί Άλλος είναι ο διαχρονικός και μόνος στόχος. Πάντα ο Χριστός. Και γιατί ως γνήσιοι εκμεταλλευτές καταχρώνται την ανεκτικότητα και το πνεύμα αγάπης που διακατέχει (μόνο) την Ορθοδοξία.

Μίσος λοιπόν, ατόφιο και ξεκάθαρο για αθώα πλάσματα που δεν πρέπει να γεννηθούν, αλλά, μίσος και για κάτι ακόμη: Για τον Δημιουργό της ίδιας της ζωής, την όντως Ζωή, τον ενσαρκωμένο Λόγο, το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος.

Διόλου τυχαία η επιλογή των ημερών αυτών για την οργάνωση της πορείας τους, που παρά τη γραφικότητά της και την παντελή έλλειψη πρωτοτυπίας όσον αφορά στην έκφραση της έχθρας κατά του Θεού και της Εκκλησίας (θυμίζει το γνωστό θλιβερό Δείπνο της Μεγάλης Παρασκευής που διοργανώνεται κάθε χρόνο από διάφορους καημένους), δεν παύει να αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Χριστός μας, το αιώνια αντιλεγόμενο σημείο, δεν θα παύει ποτέ να ενοχλεί όσους δεν μπορούν να Τον δεχτούν στις καρδιές τους, όσους δεν μπορούν να καταλάβουν ορθολογικά σκεπτόμενοι το «σκάνδαλο» της ενανθρώπισης, όσους προτιμούν το σκοτάδι από το Φως και τη Ζωή.

Εκεί που η «επανάσταση» συναντά τις… Βρυξέλλες

Ας σκεφτεί κανείς πως είναι τόσο… «επαναστατική» η στάση αυτών των ταλαίπωρων, που το μίσος τους για την εορτή των Χριστουγέννων ταυτίζεται απόλυτα με τις ντιρεκτίβες που δίνει η υπερκαπιταλιστική Κομισιόν και οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών. Το πνεύμα της αφίσας της κολεκτίβας παρουσιάζει εκπληκτική σύμπνοια με τους ευρω – γιάπηδες που μοιράζουν εσωτερικά έγγραφα όπου δίνεται οδηγία να απαλειφθεί ο όρος «Χριστούγεννα» από τον δημόσιο βίο. Του χρόνου, στην επόμενη αντιχριστουγεννιάτικη πορεία, ας καλέσουν και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να μιλήσει στην Πλατεία Αμερικής.

Αυτοί οι δύστυχοι φωνάζουν πως το σώμα τους, τους ανήκει. Η ζωή ενός κυοφορούμενου εμβρύου όμως δεν τους ανήκει, διότι είναι σώμα μέσα στο σώμα και άνθρωπος μέσα σε άνθρωπο. Και για να το πούμε στην γλώσσα τους, επιδεικνύουν καθαρό ταξικό μίσος ενάντια στο πιο ευάλωτο και ανυπεράσπιστο κομμάτι της κοινωνίας, τα αγέννητα παιδιά.  Σε σφαγές τόσο απροστάτευτων θυμάτων και σε τέτοιο άνισο συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ θύτη και θύματος, μόνο οι μεγαλύτεροι τύραννοι και φασίστες της ιστορίας είχαν επενδύσει.

Λοιπόν, σε όλους αυτούς απαντάμε πως πολύ θα τους στεναχωρήσουμε, αφού και φέτος και πάντα και έως συντελείας του αιώνος, θα κάνουμε Χριστούγεννα, σε πείσμα των πεισιθάνατων συνθημάτων τους. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα (και όχι «καλές γιορτές…») σε όλους, πρωτίστως σε αυτούς που ενοχλούνται. Είθε ο καλός Θεός να συνεχίσει να μας ανέχεται και να μας ελεήσει όλους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail