Τελικά η Καϊλή ήταν πιο... ΠΑΣΟΚ απ’ όλους!

Η Εύα Καϊλή δεν είχε την πονηριά των προηγούμενων ΠΑΣΟΚών

Δεν ξέρω αν είναι σοκαριστικά όσα συμβαίνουν με την Εύα Καϊλή. Για τον μεροκαματιάρη που ακούει ότι κάποιος που παίρνει 8.500 το μήνα, που δεν ξέρει τι έχει, που περνάει σε γενικές γραμμές ζωή χαρισάμενη, μπαίνει στη διαδικασία να βγάλει χρήματα με τέτοιον τρόπο, ενώ ο ίδιος παλεύει να πληρώσει τα κοινόχρηστα, ναι μπορεί να είναι σοκαριστικό. Και εξοργιστικό… Αλλά με την… καταιγίδα του ΠΑΣΟΚ και των σκανδάλων των προηγούμενων δεκαετίων, το μόνο που μπορείς να πεις για την Καϊλή είναι ότι τελικά αποδείχτηκε πιο… ΠΑΣΟΚ από όλους!

Από: newsbomb.gr - Νίκος Συρίγος

Απλά δεν είχε την πονηριά των προηγούμενων ΠΑΣΟΚών. Ποιος από τους παλιούς ΠΑΣΟΚούς θα είχε νταραβεριστεί με τους Καταριανούς και θα έβγαινε φόρα παρτίδα να πει για… εργασιακό παράδεισο του Κατάρ, με 6.500 νεκρούς εργαζομένους; Κανείς. Θα έκαναν το νταραβέρι και θα ήταν διακριτικοί… Σχολή, όχι αστεία. Άρα σοκ… γιοκ για όσους από εμάς ζήσαμε τα χρόνια που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα.

Προσωπικά αυτό που με σοκάρει είναι το εξής: Γιατί ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, πρόσφατα μαμά, με ένα εξαιρετικό επίπεδο διαβίωσης, μορφωμένο να μπει σε μια διαδικασία σαν κι αυτή; Να βάλει δηλαδή σε κίνδυνο την ζωή που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Να κινδυνέψει να τα χάσει όλα… Είναι η απληστία, θα μου πεις. Μάλλον.

Αυτό το προπατορικό αμάρτημα που θα μας βασανίζει όσο υπάρχει η ανθρωπότητα. Όσο υπάρχει ο άνθρωπος. Έχω δε την εντύπωση πως η Καϊλή και όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και πως αυτή η διαδικασία είναι κομμάτι του πολέμου ανάμεσα σε δύο κόσμους. Ένας πόλεμος που τα έχει και θα τα έχει όλα… Από λαδώματα μέχρι κανονικούς πολέμους.

Το αν οι πολιτικοί λαδώνονται το έχει απαντήσει η Ιστορία. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για λάδωμα και μίζες. Είναι πολύ περισσότερο. Είναι πολλά περισσότερα αυτά που διακυβεύονται. Και θαρρώ ότι είμαστε ακόμη στην αρχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail