Στάχτη, μπούλμπερη και ποπ κορν

Eurokinisi

Το πελεκούδι θα καεί στην συζήτηση και στην ψήφιση του προϋπολογισμού

Από: newsbomb.gr - Bomber

Το «στάχτη και μπούλμπερη» θα είναι μάλλον το σύνθημα μέχρι τις κάλπες. Το ποπ κορν θα το χρειαστεί ο ελληνικός λαός για να απολαύσει τις μάχες και τις εκατέρωθεν κατηγορίες μέχρι να ολοκληρωθεί η διπλή, ίσως και τριπλή εκλογική διαδικασία. Η έκφραση προέρχεται από τα παλιού τύπου όπλα, τα οποία ήταν εμπροσθογεμή, δηλαδή τα γέμιζαν από εμπρός, χρησιμοποιώντας μια γέμιση μπαρουτιού με διάφορα άλλα εκρηκτικά. Το μπαρούτι, όπως ήταν τριμμένο σκόνη, το έλεγαν και πούλβερη (λέξη μεσαιωνική, Λατινικά pulvis-eris σημαίνει σκόνη).

Ο Τσίπρας κατηγορεί με λύσσα τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές, παίρνοντας ως δεδομένα τα διάφορα δημοσιεύματα περί υποκλοπών. Ο Μητσοτάκης κατηγορεί όμως τον Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις επί των ημερών του και του πετάει στο τραπέζι το γάντι για τις προεκλογικές αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Ο Ανδρουλάκης βαράει δεξιά κι αριστερά κι ότι κάτσει και εσχάτως απέκτησε κι άλλα εσωτερικά προβλήματα προσπαθώντας να ξεφορτωθεί την περίπτωση Καϊλή κι όπως προβλέπω ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Το πελεκούδι θα καεί στην συζήτηση και στην ψήφιση του προϋπολογισμού. Εκεί θα παίξει το δεύτερο ημίχρονο του… ελληνικού μουντιάλ μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Στάχτη και μπούλμπερη. Μη σου πω ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ. . . BURBERRY που λέγανε παλιά τα συνθήματα στον τοίχο.

ΥΓ: Μην πάρετε ποπ κορν με γεύση μπάρμπεκιου, πάρτε τα απλά με βούτυρο μην βαρύνει το στομάχι σας…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail