Βιαστές ετών 15 για… πλάκα!

Χανόμαστε… Χανόμαστε ως άνθρωποι. Εξαφανιζόμαστε. Είμαστε πια είδος υπό εξαφάνιση. 15 χρονών παιδιά, 15 χρονών κτήνη!

Από: newsbomb.gr / Του Νίκου Συρίγου

Βίαζαν έναν συμμαθητή τους, τον τράβαγαν και βίντεο για να μην τυχόν και δεν το δει κανείς από τους φίλους και συμμαθητές τους το… ανδραγάθημα τους. Να τη διαφημίσουν την κτηνωδία τους και στους άλλους για να… παραδειγματιστούν. 15 χρονών παιδιά, 15 χρονών κτήνη.

Βιαστές ενός παιδιού. Ενός παιδιού που για ένα μήνα, προσέξτε, όχι μια και δυο φορές, βιάστηκε από συνομηλίκους του! Παιδιά της διπλανής πόρτας, κτήνη της διπλανής πόρτας… Δικά μας δημιουργήματα. Μιας κοινωνίας που όταν πιάνεται στα πράσα λέει ένα «το κάναμε για πλάκα» και πάει παρακάτω. Ή έτσι θέλει… Να πάει παρακάτω. Ακόμα πιο κάτω. Στον πάτο! Και πιο κάτω από τον πάτο. Στην άβυσσο. Στην Κόλαση.

Ρε σεις, 15 χρονών… Και δεν είχαν κανέναν ηθικό ενδοιασμό, καμία ευαισθησία να μην βιάζουν ένα επίσης παιδί… Το ακούς και θες να κάνεις εμετό. Κανονικά. Για να βγει το δηλητήριο από μέσα σου. Να βγει όλη αυτή η βρωμιά που μας κάνει ντου από παντού. 15 χρονών παιδιά, 15 χρονών κτήνη… Και τι να περιμένεις; Τι να πεις; Τι να τους πεις; Ούτε να προσευχηθείς για τις ψυχές τους δεν έχεις πια μπόρεση… Τι να πεις; Ότι μέσα σε αυτή την αγέλη ήταν κι ένα κορίτσι 14 ετών; Τι να πεις; Ότι όλα αυτά στο μυαλό τους ήταν απλά «μια πλάκα»…; Μια πλάκα… Έχουμε τρελαθεί. Κανονικά.

Είμαστε ένας πλανήτης τρελών, αδίστακτων, άπονων όντων που δεν έχουν πια κανένα όριο. Από την ώρα που καταλαβαίνουμε τον κόσμο καταλαβαίνουμε και πόσο κακό μπορούμε να κάνουμε στον άλλον. Και μάλλον το απολαμβάνουμε πια. Το κακό.

Κτήνη ετών 15… Παιδιά της διπλανής πόρτας. Παιδιά… Βίασαν για πλάκα… Καλά Χριστούγεννα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail