Με κορβέτες η Μελόνι προσεγγίζει την Ελλάδα

H Γαλλο-ιταλική ναυμαχία για τις ελληνικές κορβέτες προσλαμβάνει πλέον άλλη διάσταση καθώς η Μελόνι επέλεξε για υπουργό Άμυνας τον πρόεδρο των αμυντικών βιομηχάνων της Ιταλίας.

Από: ieidiseis.gr

 Τα έμαθαν τα νέα στο Παρίσι και την εδώ Γαλλική πρεσβεία; Η Μελόνι τάχθηκε υπέρ της Ελλάδας για την κυριαρχία των νησιών και προσδοκά συνάντηση με τον πρωθυπουργό! Ας καταλάβουν οι Γάλλοι ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται ως αποικιοκράτες στην Ελλάδα και να θεωρούν δεδομένο ότι μπορούν να φάνε ολόκληρο το κομμάτι της εξοπλιστικής πίτας του ελληνικού Ναυτικού.

Οι Γάλλοι στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν και το πρόγραμμα των κορβέτων θέτουν το επιχείρημα: - Θα δώσετε τις κορβέτες στους Ακροδεξιούς της Ιταλίας;

Επ΄ αυτού πληρωμένη απάντηση στους Γάλλους έδωσε πρόσφατα ο Τσίπρας, καθώς τους είπε ότι προέχει η παραγωγή των πλοίων στα ελληνικά ναυπηγεία - άλλωστε οι μπίζνες δεν έχουν ιδεολογία. Εάν οι Ιταλοί είναι πιο συνεργάσιμοι από εσάς τους Γάλλους θα πάμε με τους Ιταλούς και ας έχουν Ακροδεξιά κυβέρνηση. Γι αυτό δώστε καλύτερη προσφορά για να σας προτιμήσουμε.

Όπως οι Γάλλοι έτσι και οι Ιταλοί έχουν γίνει στενός κορσές στην Ελλάδα για το πρόγραμμα των κορβετών. Η Γαλλο-ιταλική ναυμαχία για τις ελληνικές κορβέτες προσλαμβάνει πλέον άλλη διάσταση καθώς η Μελόνι επέλεξε για υπουργό Άμυνας τον πρόεδρο των αμυντικών βιομηχάνων της Ιταλίας.

Δ.Β.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail