Ναι, αλλά η πρεσβυτέρα είχε Καγιέν και σοφέρ…!!!

Του Strange Attractor

Τον Ιούλιο του 2019 πολλοί ήμασταν εκείνοι που πιστέψαμε πως η Ελλάδα αναστήθηκε.

Ανάμεσά μας ακόμη και μέχρι πρότινος φανατικοί συριζαίοι, που έστω και αργά είδαν το φως, και ψήφισαν τον νέο «σωτήρα», που ήταν μορφωμένος, ήξερε καλά εγγλέζικα, και ήταν ένας χορτάτος τεχνοκράτης.

Από: antinews.gr

Και ο οποίος θα μας έφερνε ξανά στην κανονικότητα, και επιπλέον στον δρόμο της ανάπτυξης.

Κούνια που μας κούναγε…

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, και οι ροές «ικετών» συνεχίζονται αμείωτες, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει ταβάνι, η ανεργία παραμένει σταθερή, οι πλειστηριασμοί κατοικιών καλά κρατούν, η ακρίβεια και ο πληθωρισμός θέριεψαν, η κερδοσκοπία κυριαρχεί, οι μετακλητοί πολλαπλασιάστηκαν, οι μνημονιακοί νόμοι παραμένουν άθικτοι, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες πανηγυρίζουν, οι Τούρκοι ξεσαλώνουν, το μετρό Θεσ/νίκης συνεχίζει να σκάβεται, και οι αμέτρητες ΜΚΟ (που ακόμη ο Κουμουτσάκος τις καταγράφει) συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους… ανεξέλεγκτες.

Για την ανάπτυξη δε θα πω τίποτα μιας και αποφεύγω να βρίζω δημοσίως.

Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις λοιπόν, που όμως χρηματοδοτούνται κυρίως από το κράτος, αλλιώς προς τι η πρεμούρα των «αρίστων» να ζητήσουν πίσω 100.000 ευρώ που έδωσαν πρόσφατα στην ΚΙΒΩΤΟ;

Κάτι σαν τις Ανεξάρτητες Αρχές, τη νέα μόδα, που όμως οι διοικήσεις και το προσωπικό τους διορίζονται (εκτός ΑΣΕΠ) από τον αρμόδιο υπουργό. Μιλάμε για ανεξαρτησία, όχι αστεία…

Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι πως 4 χρόνια μετά και όπως επί Σύριζα, έτσι και σήμερα δεν πλήττουμε ποτέ.

Κάθε μέρα κάτι σκάει, με αποτέλεσμα τα αδέκαστα ΜΜΕ να έχουν να ασχολούνται, κι εμείς να έχουμε να περνάει η ώρα μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τη μαύρη μας τη μοίρα, τις παρακολουθήσεις, και το καλάθι του νοικοκυριού το οποίο πήρε επ’ ώμου ο δαιμόνιος και αεικίνητος υπ. Υπανάπτυξης, ο οποίος λένε κοιμάται μέσα σε σουπερμάρκετ προκειμένου να βγει φρέσκος φρέσκος το πρωί στα κανάλια διαφημίζοντας τα φθηνά μακαρόνια Νο 6, τα οποία ήδη λένε κάποιοι, προφανώς συριζαίοι, πως οι επιχειρηματίες άρχισαν να φυλάνε με ειδικά αντικλεπτικά συστήματα.

Έτσι, μετά τον γυναικοκτόνο ελικοπτερά, μετά τους δολοφόνους του Άλκη (ακόμη μέσα είναι αυτοί; Έχουμε χούντα;), μετά τον «ερωτικό» Μάνο Δασκαλάκη και την πισπιρίγκαινα, μετά τους λάγνους Λιγνάδη, Φιλιππίδη και σία, μετά τον Μίχο τον επονομαζόμενο και «ευλαβή νοικοκύρη», μετά τον εθνοπατέρα Πάτση, φτάσαμε και στον πατέρα Αντώνιο, που μέχρι πρότινος τα ΜΜΕ τον εκθείαζαν, προβάλλοντας πλάνα του μέσα σε καταπράσινα λιβάδια, με ένα αρνί στον ώμο(!) και περιστοιχισμένο από χαρούμενα παιδάκια.

Σήμερα όμως τον έστησαν στον τοίχο και τον πυροβολούν αδιακρίτως, κατηγορώντας τον για χίλια μύρια, ενώ τη «δομή» του έφτασαν κάποιοι να τη χαρακτηρίζουν ως νέο Νταχάου, και τον ίδιο ως νέο Μένγκελε!

Επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά το «από το ωσαννά ως το σταύρωσον αυτόν», μισό τσιγάρο δρόμος για τα αδέκαστα ΜΜΕ μας με τους παπαδάκηδες, τους λιάγκες, και τις τατιανιές τους.

Οι οποίοι κήνσορες έτσι στα ξαφνικά ανακάλυψαν πως ο παπάς είναι νάρκισσος, μένει σε πολυτελή μεζονέτα, διαθέτει σωματοφύλακες, βάζει παιδάκια να του κάνουν μασάζ στις πατούσες, ενώ η πρεσβυτέρα έχει και σοφέρ!!!!

Χώρια που τη Μεγάλη Εβδομάδα καταβροχθίζει, λένε οι πηγές τους, παϊδάκια αρνίσια σαν να μην υπάρχει αύριο.

Βέβαια πριν από μερικές ημέρες ήταν η σκιά του Θεού επί της γης, και ένας ισαπόστολος, ενώ μόλις το 2018 είχε επιλεγεί ως ο πρώτος πολίτης της Ευρώπης, ή κάπως έτσι.

Σήμερα όμως τον ψάχνουν και δεν τον βρίσκουν, ενώ δε σηκώνει ο άτιμος το τηλέφωνο όταν τον παίρνει ο Λιάγκας… άκου να δεις θράσος.

Και βέβαια ξύπνησε και η κυβέρνηση με τις υπΕρεσίες της, και όχι μόνο άρχισε τους ελέγχους, αλλά αντικατέστησε εν μία νυκτί το ΔΣ της ύποπτης ΜΚΟ με ένα άλλο αποτελούμενο από άτομα «υψηλού κύρους» της εμπιστοσύνης των «αρίστων».

Σε χρόνο ντε τε λέμε… με βάση φήμες και καταγγελίες ανωνύμων. Πριν καν αποφανθεί η δικαιοσύνη!

Αν έπραττε παρομοίως και για άλλα σκάνδαλα, π.χ. υποκλοπές, τότε θα λέγαμε πως όντως έχουμε κυβέρνηση με κοχόνες… φευ.

Αλλού αφήνουμε την ανεξάρτητη (χα χα) δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, κι αλλού παίρνουμε κεφάλια στο πιτς φιτίλι.

Με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφοροι κακοπροαίρετοι, πάντα υπήρχαν, που να μιλάνε για γερή μπάζα, για μίζες, για κασέρι, για μπουλκουμέ, κλπ, τα οποία καιρό τώρα ήθελαν να βάλουν στο χέρι κάποιοι επιτήδειοι άριστοι, ονόματα δε λέμε, και τσουπ… να η ευκαιρία.

Ενώ πέρα από τις αποκαλύψεις για κακοποιήσεις παιδιών κλπ, ξαφνικά τα ΜΜΕ ανακάλυψαν πως η εν λόγω ΜΚΟ (και όλες οι άλλες βέβαια) ΔΕΝ ελέγχονται από το κράτος!

Ιεροσυλία!!!!!

Να δείτε τι θα λένε, και πως θα πέφτουν από τα σύννεφα όταν ανακαλύψουν (ελπίζω χωρίς να έχει μεσολαβήσει κανένα τραγικό δυστύχημα) πως ούτε φερ’ ειπείν τα αεροδρόμιά μας ελέγχονται (εδώ και ένα χρόνο) από το κράτος, αλλά αυτοδιαχειρίζονται και αυτοελέγχονται από κάποιους καλούς ιδιώτες κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν έχουν το κέρδος ως πρόσημο αλλά την ασφάλεια του επιβατικού κοινού.

Θα το δούμε και αυτό, θυμηθείτε το.

Πάντως πέρα από όλα αυτά, δυο άλλες ειδήσεις μου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση, ως ποταπός που είμαι.

Προχθές τα χαράματα, 4 η ώρα το πρωί, μέσα σε τρόλεϊ στην Αθήνα, κάποιος «ικέτης» προσπάθησε να βιάσει κορίτσι 14 ετών.

Συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, και αφέθηκε ελεύθερος (κλασικά) με ορισμό τακτικής δικάσιμης του Αγίου Φούφουτου ανήμερα.

Μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά για τη μπανανία μας, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που μας κυβερνούσαν οι φιλάνθρωποι αριστεροί ιδεολόγοι του Σύριζα.

Το κλου όμως είναι πως το κοριτσάκι, παρ’ ολίγον θύμα, 14 ετών (επαναλαμβάνω) επέστρεφε σπίτι του από διασκέδαση… 4 ή ώρα τα χαράματα!!!!!!!!

Θα μπορούσα να γράψω σεντόνια για τους υπεύθυνους γονείς του, αλλά δε θα είχε καμιά σημασία.

Σε μια χώρα όπου ο τράπερ Σνικ έχει 780.000 φόλοουερς στα σόσιαλ μύδια, και ο ΛεΠα υπήρξε σύμβολο του σεξ για δεκαετίες… σε μια χώρα όπου η Ρούλα Κορομηλά εκπαίδευσε δυο, μπορεί και τρεις γενιές Ελλήνων με τις «τσαούσες» της… τίποτα δεν πρέπει να μας ξενίζει.

Πάμε παρακάτω…

Προχθές το βράδυ πάλι, ντάλα κέντρο στην ερωτική συμπρωτεύουσα, αυτοκίνητο που πήγαινε με χίλια χτύπησε μια 21χρονη φοιτήτρια.

Ο οδηγός έκανε όπισθεν και την ξανακτύπησε, για να την αποτελειώσει, πριν εξαφανιστεί με σπινάρισμα.

Η φοιτήτρια παλεύει για τη ζωή της διασωληνωμένη, και ο οδηγός τελικά παραδόθηκε μετά την παρέλευση του αυτόφωρου.

Το κλου και εδώ; Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας  26χρονος  Αλβανός, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους (κλασικά), έχοντας καταδικαστεί για εμπόριο χασίς.

Δεν είναι χρήστης, αλλά έμπορος. Το τονίζω.

Ναι, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, προφανώς σωφρονισμένος, με το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε.

Μόνο στο Αιλάντα αυτά. Μην κρατήσουμε εμπόρους ναρκωτικών στη φυλακή. Μη μας πουν και φασίστες. Όλα κι όλα…

Εν κατακλείδι:

Παρανομούν, σκοτώνουν, κλπ.

Τους πιάνει η αστυνομία.

Τους αφήνει ελεύθερους ο εισαγγελέας με ορισμό τακτικής δικάσιμου.

Σε 5-6 χρόνια γίνεται (αν γίνει) η δίκη.

Καταδικάζονται σε 5-10 χρόνια, και σύντομα αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Βγαίνουν έξω σωφρονισμένοι.

Παρανομούν, σκοτώνουν, κλπ…

Τους πιάνει ξανά η αστυνομία…

Και ούτω καθεξής…

Η αέναη αηδία της σύγχρονης Ελλάδας, ανεξαρτήτως κυβέρνησης.

Ναι, αλλά η πρεσβυτέρα είχε Καγιέν και σοφέρ… το ανακάλυψε ο Λιάγκας!!!

ΥΓ- Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά μου το είπε καλός φίλος και μάλλον δεν αμφιβάλλω για την ειλικρίνειά του.

Κοπέλα ανύπαντρη, με ένα παιδί αυτιστικό δεν τα έβγαζε πέρα οικονομικά, οπότε ίδρυσε ΜΚΟ με αντικείμενο τα αυτιστικά παιδιά, έλαβε επιχορήγηση από ΕΕ και κράτος ύψους 350.000 ευρώ, αγόρασε σπίτι στο όνομα της ΜΚΟ (ανεξέλεγκτες και φορολογικά λέμε) και μένει σε αυτό με το ένα και μοναδικό αυτιστικό παιδί που φροντίζει η ΜΚΟ… το δικό της.

Είπε κανείς τίποτα;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail